Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija
Povratak na članak

Baturina i Sučić spremni su za iskorak, u Gorici je to vidio i Zlatko Dalić

Zadovoljan sam. Kontrolirali smo igru svih 90 minuta, osim što su nas na početku iznenadili sustavom - kazao je hrvatski izbornik Skočić

Komentari 5

NE
Nemanadimak
08:32 18.10.2023.

Dosta tuzno da tek sada poseze za mladim igracima. Oni su morali ici u Katar i vec su odavno morali biti u repki kako bi se uigravali. Ovako Dalic se vaca za igracima samo kad mu trebaju. Eto i Livaja je isto tako bio samo kad nema drugoga. Ne branim Livaju ali ajmo se upitati da je Modricu neko nesto rekao na treningu i da je Modric tako odreagovao sto bi bilo? Livaja je takav temperament i sta se tu moze, moraju se gledati i igracke sposobnosti. A dobar trener mora znati kontrolirati igrace ma koliko oni divlji ili agresivni bili. Ciro bi to znao rijesiti u svoju korist 100% i ne bi pravio drame zbog incidenta na treningu vec bi to vidio kao extra motivaciju na igracu. Dobar si Dalicu ali ne toliko koliko si umislio. Kafici i restorani su mogli nakon repke a koji ce to

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:15 18.10.2023.

i ne trebo ponavljati jer se zna da je "uspjeh" repke 10% znanja i 90% srece, utakmice dobivene na penale statvive protivnika i sl. Kada bi se igrala liga ,sto je nemoguce u kojoj bi bile sve euro, ekipe po principu, svatko s svakim onda bi se tocno moglo znati snaga ..

VL
EJ
ejStef
08:08 18.10.2023.

Nisam gledao konkretnu utakmicu, ali sam gledao navedene igrače u zadnje vrijeme u nastupima za klub. Sučić definitivno nije još za reprezentaciju, a Baturina se muči u malo jačim utakmicama. Nije u formi u kojoj je bio prošle sezone... No, kako igraju Brozović i Kovačić u zadnje vrijeme i koliko Modrić ima godina, treba naći alternative.

VL
BO
Boromeus
04:35 18.10.2023.

A zašto ne i Sigur??? Nemamo boljeg zadnjeg veznog

VL
ST
strelabožja
07:04 18.10.2023.

Baturina ima potencijal, ali nema srca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.