Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DRAMA

Barišića napustio čovjek zbog kojeg su BBB-i podigli veliki transparent i pjevali protiv Partizana!

Zagreb: Maksimir je opet bio pun, užarena atmosfera dočekala je grčku momčad
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
09.03.2024.
u 19:48

Denis Oroši, kojeg su posljednjih dana nazivali partizanovcem na Barišićevoj/Hanželovoj listi, odustao je od mjesta u skupštini, a tako i od glasa na sutrašnjim izborima. Zamijenit će ga Mario Marčec. Sve je, saznajemo, već potvrdilo izborno povjerenstvo

Denis Oroši, čovjek koji je "zaslužio" i veliki transparent Bad Blue Boysa na utakmici Dinamo - PAOK, ipak neće biti član skupštine Dinama, odnosno neće glasati na nedjeljnim izborima! Saznajemo da je Oroši odustao od svog mjesta u skupštini, a o tome je već obavijestio i izborno povjerenstvo koje je njegov zahtjev odobrilo.

Orošija su, podsjetimo, posljednjih dana proglašavali partizanovcem koji je 80-ih išao na utakmice beogradskog kluba, a u skupštinu Dinama pogurao ga je njegov sugrađanin, Karlovčanin Nikola Hanžel (desna ruka Mirka Barišića).

VEZANI ČLANCI:

Tijekom prvog poluvremena utakmice s PAOK-om Bad Blue Boysi su izvjesili veliki transparent na kojem je pisalo: "Oroši, za koga ti navijaš", a onda je započela i pjesma protiv Partizana. Na kraju, Oroši je poslije velikih pritisaka navijača i javnosti zaključio da mu je bolje odustati od toga da bude član skupštine. Zamijenit će ga prva rezerva na Barišićevoj listi, Mario Marčec.

VIDEO Boysi transparentom prozvali člana skupštine Dinama: 'Za koga ti navijaš večeras?'

Komentara 4

SP
Split71
20:51 09.03.2024.

karlo Jedva čeka dan da ti i tebi slični doživite sa dinamom ko šta smo mi sa hajdukom doživjeli zato što smo slušali takve male miševr poput ....

LL
lijepa_li si
21:01 09.03.2024.

antiša deder nam kaži, ne voliš ajduka, ne voliš vranu, pače s gađenjem govoriš i o jednom i o drugom, koga ti voliš, za kog navijaš?

Avatar LooneyToney
LooneyToney
20:15 09.03.2024.

Jednog se riješili 5 takvih će proći "ispod radara". Zeko će ih donijeti u plavi potočić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije