Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA U DINAMU

Barišić bi mogao požaliti što ga je pozvao u Dinamo, jer u njemu je dobio opasnog suparnika

Dragutin Kamenski
Privatni album
05.02.2024.
u 10:58

Mnogi Kamenskog žele na mjestu novog predsjednika Dinama, pogotovo što je radom u IO-u pokazao da je itekako sposoban, pametan, kritičan i - neovisan

Ime Dragutina Kamenskog posljednjih dana mnogi zazivaju kao kandidata za predsjednika Dinama, no nečeg konkretnijeg od toga, barem zasad, nema. Bilo je razgovora, kombinacija da se Kamenski nađe na navijačkoj listi, jer vlasnik Kamgrada ostavio je jako dobar dojam na njih svojim radom u Izvršnom odboru, no Kamenski na listu navijača ipak nije ušao. Iako ga predstavnici navijača u IO- (Skender i Nauković) te u NO-u (Pavličić Bekić) jako cijene i imali su konstruktivne sastanke s njim.

Druga je opcija bila da Kamenski uđe kao kandidat liste 35 vladajuće strukture Dinama, no to se moglo dogoditi samo da je Mirko Barišić odustao od kandidature. Ali, 87-godišnji aktualni predsjednik očito smatra da u njemu još ima energije za jedan mandat, iako smo od te energije u posljednje vrijeme vidjeli vrlo malo.

Kamenski pak nije na silu želio smjenjivati Barišića, jer baš ga je aktualni predsjednik doveo u Dinamo. No, Barišić bi mogao požaliti što je doveo Kamenskog, jer u njemu je dobio sposobnog, pametnog, neovisnog i kritičnog čovjek u Izvršnom odboru. A takvi u aktualnoj Dinamovoj strukturi baš i nisu poželjni.

I zato će biti zanimljivo vidjeti hoće li se ime Dragutina Kamenskog naći na listi 35 za predstojeću skupštinu. Ili će ga Barišić, svjestan njegovih sposobnosti i sve većeg utjecaja, gurnuti iz Dinama. Jer, Barišić ne voli biti okružen sposobnijima od sebe. A Kamenski, uvjeren sam, sigurno to je.

Ključne riječi

Komentara 8

EJ
ejStef
11:27 05.02.2024.

To je to, borba za fotelje, a struka potjerana, igrači prodani, igra i rezultati nikakvi...

KU
kublajkhan
12:24 05.02.2024.

Propagandni članak. Hoće li i Ledinski onda u skupštinu?

GE
geronimo43
13:16 05.02.2024.

Mamic u Dinamo , dinamo osavaja titule i stvara dobre igrace. Mamic iz dinama a navijaci da se mjesaju u posao uprave i vode klub, dinamo bez titule bez dobrih igraca. Maminjo je lopina al zna posa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije