Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije zadovoljio

Barcelona raskinula ugovor s Kopljarom koji odlazi u Veszprem

'12.08.2012., London, Engleska - Ljetne Olimpijske igre, rukomet, utakmica za 3. mjesto, Madjarska - Hrvatska. marko Kopljar. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
19.06.2016.
u 09:25

Španjolska novinska agencija EFE piše kako Kopljar nije imao briljantnu sezonu te da se nije prilagodio sustavu trenera Xavi Pascuala.

Rukometni klub Barcelona raskinuo je ugovor s hrvatskim reprezentativcem Markom Kopljarom koji će karijeru nastaviti u mađarskom Veszpremu, objavila su dva kluba na svojim internetskim stranicama.

Kopljar, 30-godišnji desni vanjski igrač, došao je u Barcelonu prošlo ljeto iz francuskog PSG-a te je imao ugovor do 30.lipnja 2018. godine. Katalonski klub je raskinuo ugovor dvije godine prije njegovog isteka ne navodeći razlog. 

Hrvatski reprezentativac je u španjolskom prvenstvu odigrao 21 utakmicu i zabio 45 golova dok je u Ligi prvaka sudjelovao u 13 susreta zabivši 12 pogodaka. Tijekom jednogodišnjeg boravka u Barceloni osvojio je pet titula, a izostao je jedino naslov prvaka Europe budući da je u četvrtfinalu Lige prvaka bio bolji njemački Kiel.

Španjolska novinska agencija EFE piše kako Kopljar nije imao briljantnu sezonu te da se nije prilagodio sustavu trenera Xavi Pascuala. U veljači je pak ozlijedio lijevo koljeno te je bio izvan parketa šest tjedana.

Veszprem, koji je ove sezone poražen u finalu Lige prvaka od poljskog Kielcea, potpisao je ugovor s Kopljarom na dvije godine. "Marko je došao sretan, nalazi se u naponu snage te najboljim godinama", izjavio je sportski direktor Veszprema Nikola Eklemović

Kopljar će ondje igrati s trojicom Hrvata - Ivanom Sliškovićem, Mirkom Alilovićem i Renatom Sulićem. Sulić je uzeo mađarsko državljanstvo, izvijestio je klub. Mađarska momčad će iduće sezone na poziciji desnog vanjskog imati Kopljara, Laszla Nagya i Gabora Ancsina. 

Komentara 3

RI
rikavac
17:35 19.06.2016.

Mi to znamo al eto kasno i Barca skontala da je Kopljar prosjecan igrac a u nasoj ga repki guraju i od njega prave igraca o sami umislili da nemozemo bez njega.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
07:50 20.06.2016.

Div sa zecjim srcem. On daje golove, kad mu momcad ubjedljivo vodi.

SS
sokac sa drave
10:26 09.07.2016.

Nije on nista kriv,krivi su treneri u njegovoj ranoj mladosti sto ga tako visokog nisu usmjerili u kosarku gdje se igra bez kontakta.On ovako njezan kao curica nikako ne pase u jedan od najgrubljih sportova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije