Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Barcelona izborila Final Four, Ante Tomić zabio šest koševa

Ante Tomić, Barcelona (1)
Miho Dobrašin
20.04.2014.
u 21:21

Marcelinho Huertas je za pobjedničku momčad zabio 16 koševa. Ante Tomić ubacio je šest koševa uz isto toliko skokova.

Košarkaši Barcelone prva su momčad koja je izborila Final Four Eurolige. Do njega su stigli pobjedom u Istanbulu protiv Galatasaraya 78:75 čime su seriju zaključili sa 3:0.

Galatasaray je bolje otvorio utakmicu te su nakon prvih deset minuta igre imali osam koševa prednosti (23:15). Do poluvremena je Barcelona do smanjila na minus pet (40:35).

U posljednjih deset minuta igre ušlo se s minimalnom prednošću Katalonaca (53:52), koji su na krilima Huertasa i njegovih sedam uzastopnih koševa napravili prednost od 67:60. Povratka za Galatasaray više nije bilo.

Marcelinho Huertas je za pobjedničku momčad zabio 16 koševa. Ante Tomić ubacio je šest koševa uz isto toliko skokova. Mario Hezonja nije dobio priliku za igru. Carlos Arroyo sa 21 košem bio je najbolji kod domaćina.

Priliku da se pridruže Barceloni na Final Fouru u ponedjeljak imaju Real Madrid i CSKA Moskva.

>> CSKA do druge pobjede, Ukić 15 koševa u Moskvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije