Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebu se smiješi još jedan veliki transfer

Barcelona i Real u utrci za Kopljarom

'28.11.2010., Arena Zagreb, Zagreb - Liga prvaka, 5. kolo, Zagreb - Flensburg. Marko Kopljar, Thomas Mogesen.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
15.07.2011.
u 21:22

Nakon Lackovića, Vorija i rekordera Duvnjaka, rukometnom klubu CO Zagrebu smiješi se još jedan veliki transfer. Marka Kopljara (25) traže europski prvak Barcelona, madridski Atletico (dosadašnji Ciudad Real), kao i njemački Lemgo i Fuchse!

Štoviše, Kopljar je već prošao liječnički pregled u Berlinu, ali prva runda razgovora zasad najkonkretnijeg Fuchsea i zagrebaša nije donijela dogovor.

– Odšteta je poslovna tajna, mogu samo reći da je visoka – kaže direktor zagrebaša Bartol Kaleb.

Kopljar je potencijal da postane još jedna zvijezda iz Zagreba, a vrlo je tražen i cijenjen i zbog toga što je dobrih ljevorukih pucača u rukometu malo, onih klasnih još i manje. Marka s Croatijom osiguranjem veže višegodišnji ugovor.

Cijeli tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 1

DA
dade
18:39 18.07.2011.

Svi traze Kopljara,mora da se salite!!!!!! Ma ajde molim vas, pa decko je totalni antitalenat, a vi ga pretstavljate ko da je Ivano Balic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije