Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traje prijelazni rok

Barca šalje (su)ludu ponudu za Neymara, a to su loše vijesti za Bayern

Neymar na policiji
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.07.2019.
u 12:30

PSG je Neymara Barceloni 2017. godine platio 222 milijuna eura

Čini se da Barcelona nema namjeru odustati od Neymara unatoč tome što je napokon stigao Antoine Griezmann. List AS navodi da su čelnici kluba poslali (su)ludu ponudu PSG-u za brazilskog reprezentativca, a uključuje Philippea Coutinha, Ousmanea Dembéléa i 40 milijuna eura!

Ako uzmemo u obzir da je Neymar Paris Saint-Germain koštao 222 milijuna eura (2017. doveden upravo iz Barcelone), a Coutinho i Dembele Barcu 247, katalonski bi klub bio na gubitku i bez dodatnih 40 milijuna dođe li do dogovora dvaju klubova. 

Dodajmo tome i da bi eventualna razmjena u ovakvom obliku mogla silno razočarati čelnike Bayerna jer su se vjerovali da bi Dembele mogao u njihovu smjeru do kraja ljeta.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije