Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Argentinac traži 40 milijuna eura

Barca prodaje tri igrača, a među njima i Rakitića, kako bi osigurala sredstva za novi Messijev ugovor?

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.02.2017.
u 18:33

Barcelona će prodati tri igrača kako bi osigurala novčana sredstva za novi ugovor s Lionelom Messijem, tvrdi španjolski novinar Eduardo Inda. Nagađalo se kako Argentinac traži veću plaću, navodno 40 milijuna eura, te svoja potraživanja ne želi smanjiti. 

Katalonska momčad je poboljšala plaće Neymaru i Luisu Suarezu, a uskoro će produžiti ugovore s još nekoliko igrača. A na kraju netko treba otpasti. Među njima spominje hrvatskog reprezentativca.

- Ivan Rakitić još uvijek nije produžio ugovor i blizu je izlaznih vrata. Barca bi, uz Rakitića, mogla prodati Rafinhu i Ardu Turana i tako skupiti 100 milijuna eura - tvrdi španjolski novinar. 

Sto milijuna eura uz plaću trojice igrača koje spominje Eduardo Inda bit će dovoljno samo za prvu godinu ugovora Messija i Inieste. Barcelona će samo na argentinsku zvijezdu potrošiti 80 milijuna eura bruto iznosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije