Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka
Povratak na članak

Barca mijenja taktiku, Messi dobio posve novu ulogu!

- Na Nou Camp ne idemo se braniti, nego igrati svoju igru, a znamo da će Barcelona pokušati snažno uzvratiti nakon siromašnog izdanja u Milanu

Komentari 4

IV
ivka.vg
14:49 12.03.2013.

Naprijed Milan.. Pobjedi Barcu i otvori put Realu da osvoji Ligu prvaka....

VL
DU
Deleted user
17:54 12.03.2013.

...Marca kaže da Barcelona večeras igra 4-3-3, Valdes, Alves, Pique, Puyol, Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Alexis, Messi, Pedro, a Milan isto (!) Abbiati, Constant, Zapata, Mexes, Abate, Flamini, Ambrosini, Montolivo, Sharawy, Niang, Boateng! (Upitni su Xavi i Mexes)

VL
NI
nikolapaulin
17:57 12.03.2013.

Utamicu mozete gledati na:Rojadirecta ili laola tv.1. Rojadireckta mi je bolja,jer se moze i konferens gledati. Zelim vam da gustate veceras.

VL
DA
danijeld
18:10 12.03.2013.

vidjeli smo kako vam je real prošao dalje...zahvaljujuci sudcu,a ne igri...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.