Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žale se na suđenje

Barca: Ibro je zabio iz zaleđa, PSG: Sanchez je simulirao penal

Ibrahimovic (1)
Screenshot youtube
03.04.2013.
u 10:38

– Mislim da Sanchez uopće nije gledao gol nego je tražio kontakt s našim vratarom da bi se mogao baciti u kaznenom prostoru

Barcelona i PSG odigrali su sinoć 2:2, ali repovi s te utakmice i dalje se vuku. Suđenje Wolfganga Starka bilo je prilično loše, barem tako tvrde u oba tabora. I jedni i drugi nezadovoljni su njegovim odlukama.

Nakon utakmice mnogi španjolski mediji osvrnuli su se na veliku pogrešku pomoćnog suca koji nije vidio da je Ibrahimović bio u zaleđu prilikom postizanja pogotka za 1:1. Thiago Silva pucao je i pogodio stativu, a nakon toga Ibro je zabio za izjednačenje. No u trenutku kada je Silva pucao, Zlatan je bio u zaleđu.

– Čuo sam da je Ibrahimović kod pogotka bio u evidentnom zaleđu. Sjećam se što nam se dogodilo i na gostovanju kod Milana u osmini finala. Jedan je gol pao nakon jasnog igranja rukom, ali sudac to nije vidio. A sada je opet bilo nekoliko upitnih sudačkih odluka – naglasio je pomoćni trener Barce Jordi Roura.

No nisu samo Katalonci nezadovoljni, Parižani su također "opleli" Starka.

– Mislim da Sanchez uopće nije gledao gol nego je tražio kontakt s našim vratarom da bi se mogao baciti u kaznenom prostoru. To mu nije prvi put, isto je napravio na prijateljskoj utakmici protiv nas prošle godine. On je poznati simulator i mislim da uopće nije bilo govora o jedanaestercu – rekao  je trener PSG-a Carlo Ancelotti.

>>>Iniesta nakon remija s PSG-om: Ostao je gorak okus u ustima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije