Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRKA U CITYJU

Balotelli: Ispričavam se svima, suigrači: Moraš se promijeniti!

balotelli
AFP
19.03.2011.
u 11:45

- Talentiran je dečko, ali mora mijenjat mentalitet inače će odmagati momčadi - smatra De Jong.

Talijanski zločesti dečko svojom je nepromišljenošću vjerojatno uskratio Manchester Cityju četvrtfinale Europske lige. Mario Balotelli u uzvratu protiv kijevskog Dinama zaradio je crveni karton već u 36. minuti, City na kraju je pobijedio, ali s deset igrača nisu uspjeli dostići 2:0 iz Ukrajine.

- Nije to bio lijep način da se odužim treneru koji je pokazao toliko povjerenje u mene, ni vlasnicima kluba ni navijačima koji su mi željeli dobrodošlicu. Nadam se da će mi oprostiti i vidjeti da želim uspjeti s ovim klubom - započeo je Balotelli i nastavio o navodno teškom periodu kroz koji prolazi.

- Imao sam nekakvih poteškoća. Nije ovo lako razdoblje za mene, no prebrodit ću sve uz pomoć drugih.

Popovu se ispričao za grubi start.

- Nije mi bila namjera nikoga ozlijediti, a njemu se iskreno ispričavam. Trebao sam imati više obzira, ali bio sam prekoncentriran na igru - rekao je Balotelli.

Na njegovo problematično ponašanje reagirao je i suigrač De Jong.

- Morat ćemo sjesti s njim i morat će shvatiti da mora promjeniti svoje ponašanje inače će uvijek biti pod povećalom. Talentiran je dečko, ali mora mijenjat mentalitet inače će odmagati momčadi - kazao je Nizozemac.

Komentara 7

OB
-obrisani-
14:14 19.03.2011.

Najsigurniji parovi, posjetite http://vaha-bet-tips.blogspot.com/ Nova stranica, novi server, bolja preglednost..

PL
plavicvjetic
12:56 19.03.2011.

Čovjek je nepopravljiv, uvijek se ponašao na takav način, i kad je igrao za Inter. Kao Interovac želim svim srcem da ga AC Milan kupuje što prije, budući da ga tako žarko žele ... onda ćemo vidjeti koliko utakmica ćeAC Milan završiti s 11 jgrača.

DH
dalibor.hren
11:55 19.03.2011.

Na utakmici protiv kijevskog Dinama trebao je zbog divljačkog starta i ponašanja biti isključen još barem Carlos Tevez.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije