Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE OD KOLEGA

Bale sa 21 godinom igrač godine u Premiershipu: Vau!

bale
Reuters
18.04.2011.
u 11:01

- Kad pogledate imena koja su prije dobivala ovu titulu, tek onda shvatite da je to "vau"!

Tottenhamov Gareth Bale igrač je godine u Engleskoj! Tu titulu dodijelili su mu kolege nogometaši preko svoje PFA udruge. Mladi Velšanin dobio je više glasova ispred Samira Nasrija te Carlosa Teveza koji je zauzeo treće mjesto.

Bale je bio nominiran i za mladog igrača godine, no taj je naslov uzeo Arsenalov Jack Wilshere.

Veznjak se Tottenhamu pridružio prije četiri godine, ali zablistao je ove sezone. Upisao je 36 nastupa, 11 pogodaka i tri asistencije!

- Više sam nego oduševljen. Ovo je velika nagrada i priznanje, osobito jer dolazi od mojih kolega - rekao je 21-godišnjak.

On je priznanje odao Spursima.

- Kad pogledate imena koja su prije dobivala ovu titulu, tek onda shvatite da je to "vau". Ovo je veliko priznanje i za moju ekipu. Jer, igrati s njima puno mi je pomoglo, svi su odlični uključujući i trenera koji mi je dao povjerenje. Moram tako nastaviti.

Ključne riječi

Komentara 15

IV
ivoandric
13:40 18.04.2011.

U PFA-ovoj momčadi sezone 2010/11 najviše je igrača Manchester Uniteda (4) i Arsenala (3): Van der Sar (Manchester United) – Sagna (Arsenal), Nemanja Vidić (Manchester United), Kompany (Manchester City), Cole (Chelsea) – Nani (Manchester United), Nasri (Arsenal), Wilshere (Arsenal), Balee (Tottanham) – Tevez (Manchester City), Berbatov (Manchester United).

HO
hotfishlake
14:04 18.04.2011.

ajde ti virkom ne njajke i odi na cajke.

VI
virkom
12:43 18.04.2011.

Pa kako sada Bale??? Zar su zaboravili Luku Modrica? E da je T. Dasovic vodio glasanje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije