Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Atalanta uzela Rusa Mirančuka

UEFA Pool - Match de football "Atalanta vs Paris Saint-Germain", 1/4 de finale de UEFA Ligue des  Champions, à Lisbonne
Foto: UEFA Pool/PIXSELL
04.09.2020.
u 23:52

Klub iz Bergama je Rusima platio 14,5 milijuna eura

Talijanski prvoligaš Atalanta Bergamo, zabrinuta zbog neizvjesne sudbine oboljelog Slovenca Josipa Iličića, pojačala se ruskim napadačem Aleksejem Mirančukom.

Lokomotiv Moskva je pristao na transfer svog 24-godišnjeg napadača, koji čeka liječnički pregled u Italiji.

Klub iz Bergama je Rusima platio 14,5 milijuna eura, a u Bergamu će ostati najmanje pet godina. Mirančuk je ruski reprezentativac s 25 nastupa i pet golova, pa bi mogao nadomjestiti Iličića, koji nije igrao u završnici sezone u kojoj je Atalanta bila treća u prvenstvu i igrala četvrtfinale lige prvaka. 

"On je igrač kojeg smo već željeli prošle godine, ali ima ozljedu koju liječi pa ne bismo trebali očekivati ​​neposredan utjecaj", kazao je trener Atalante Gian Piero Gasperini o Mirančuku.

Atalanta je odgodila početak Serie A zbog svoje europske ljetne kampanje, a započet će sezonu 26. rujna u Torinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije