Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE TRANSFER

AS: Sve je izgledniji odlazak Livakovića u Španjolsku. Osvajač Europske lige je idealna opcija

Dinamo i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
07.05.2023.
u 12:41

Prvi vratar vatrenih tijekom ljeta bi mogao napustiti Maksimir, ugledni klub iz La Lige ga želi

Dominik Livaković vrlo vjerojatno odlazi iz Dinama tijekom ljetnog prijelaznog roka, već nekoliko mjeseci mediji ga sele po raznim destinacijama od Engleske i Turske preko Španjolske i Italije. Sada je novinar španjolskog Asa Javier Mata donio vijest kako je Villarreal ozbiljno zagrizao za junaka vatrenih iz Katara koji navodno smatra da je to idealna opcija za nastavak karijere. 

- Unatoč glasinama i zanimanju drugih klubova, Livaković misli da je Villarreal idealan za sljedeći korak u njegovoj karijeri. Hrvatskog vratara zastupa agencija CAA Stellar, kao i napadača Žute podmornice Yeremija Pina - piše madridski list. 

Livakovićeva otkupna klauzula u Dinamu iznosi 10 milijuna eura što nije prevelika svota za europske velikane , a u Villarrealu će pokušati pronaći najbolju opciju za kupovinu Dinamovog vratara. 

Žutoj podmornici treba kvalitetna zamjena među vratnicama poslije odlaska Rullija u Ajax, jedino ostaje za vidjeti kako će se s tim složiti Igor Bišćan i uprava plavih. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije