Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IKONA BERNABEUA

AS javlja velike vijesti: Modrić je opet odbio bogatu ponudu iz Arabije. Real zna kako mu zahvaliti

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
02.02.2023.
u 10:19

Madridski list blizak kraljevskom klubu otkriva ekskluzivne vijesti u vezi našeg kapetana

Španjolski prvak Real Madrid večeras od 21 sat igra utakmicu 19. kola protiv Valencije, za Barcelonom zaostaje velikih osam bodova i pobjeda im je imperativ kako bi smanjili bodovni zaostatak. Luka Modrić bi se trebao naći u prvih 11 trenera Carla Ancelottija, u zadnje vrijeme je dosta odmarao pa postupno vraća staru formu. 

Madridski dnevnik AS javio je kako je Modrić još jednom odbio bogate ponude iz američkog MLS-a i Saudijske Arabije, navodno su mu Arapi nudili čak 30 milijuna eura po sezoni te ugovor na dvije godine. Al Nassr ima plan ponovno spojiti Ronalda, Ramosa i Modrića, ali to im čini se neće uspjeti. 

- O ponudama Modrić ne želi ni pregovarati. Njegova želja je ostati još godinu dana u Madridu, ne namjerava pregovarati ni s kim. Real Madrid mu je jako zahvalan na profesionalizmu i besprijekornom ponašanju i ako je to njegova želja, bez problema će mu produljiti ugovor za još jednu sezonu - piše španjolski medij. 

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije