Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratili šimu i u lokosima

Arsenal za Vrsaljka nudi osam milijuna eura, Dinamo želi petnaest

Šime Vrsaljko
Goran Stanzl/Pixsell
10.11.2010.
u 11:19

Do zime, a i nakon nje, bit će još klubova i emisara klubova koji žele plave, sve ovisi o stabilnosti blagajne

Do kraja ovog dijela sezone Dinamo će se još naraditi, treba odigrati osam utakmica (četiri u HNL-u, dvije u Europskoj ligi, dvije u kupu). I do tog 15. prosinca neće biti lako igrati Šimi Vrsaljku i svakog dana čitati tko ga želi kupiti.

Predstavnici Manchester Uniteda i Arsenala, koji su bili u Zagrebu, još će morati obaviti mnogo rundi pregovora, a može se očekivati da će se još klubova najaviti i doći na razgovor.

Dosadašnji razgovori tek su postavili startne pozicije s kojih će se razgovarati. I tu je konkretnije krenulo s Arsenalom koji nudi osam milijuna eura za Vrsaljka, a Mamić traži 15. Pa će biti cjenkanja. Plavi žele i da Šime ostane još godinu dana, do sljedeće zime.

Dinamo je u odličnoj pregovaračkoj poziciji. Uostalom, Izvršni je odbor kluba izvijestio da je financijska situacija zasad stabilna i da klub nije prisiljen prodavati igrače. A pratit će, kaže, razvoj financijske situacije.

Što znači da će Vrsaljka, Sammira ili nekog na kome Halilhodžić gradi ambicije za Ligu prvaka prodati samo u slučaju "nemoralne" ponude. I zato će Mamiću biti lako pregovarati, ne gori mu pod nogama.

Spominjali smo mogućnost da neki veliki klub kupi Vrsaljka, ali da ga ostavi na posudbi u Dinamu. Ili da samo uplati nešto plavima za pravo prvokupa.

A svi zainteresirani odavno prate Vrsaljka. Primjerice, skaut Arsenala gledao ga je i dok je igrao za Lokomotivu. Slično je bilo i kad su kupovali Eduarda.

Komentara 17

OB
-obrisani-
11:46 10.11.2010.

Arsenal za Vrsaljka nudi osam milijuna eura, Dinamo želi petnaest i to prije što če se velikani EU nogometa NK Luka Koper i NK Nafta Lendava uključiti u utakmicu za Šimine usluge sa svojim ponudama..

SE
senic
11:53 10.11.2010.

Krivi naslov neželi Dinamo 15mil eura, već Mamić!!!!!!!!!!

SA
santos008
14:05 10.11.2010.

Koliko ima istine da Mamic seli u Split.Nazvao me prijatelj iz Tomislavgrada i kaze da je to gotova stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije