Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOGOL BIVŠEG PLAVOG

Arsenal neće obraniti naslov u FA kupu, jako rano ih je izbacio Southampton

Southampton v Arsenal - Emirates FA Cup - Fourth Round - St. Mary's Stadium
CATHERINE IVILL/PA Images/PIXSELL
23.01.2021.
u 16:00

Momčad Mikela Artete nije uspjela doći do pogotka kojim bi održali nadu u obranu trofeja kojeg su osvajali ukupno rekordnih 14 puta u povijesti. Southampton će u osmini finala igrati protiv Wolverhamptona

Nogometaši Southamptona probili su se u osminu finala engleskog FA kupa pobijedivši na svom stadionu St. Mary's branitelja naslova londonski Arsenal s 1-0 (1-0).

Pobjednika je odlučio pogodak iz 24. minute, kad je branič 'topnika' Brazilac Gabriel nespretno skrenuo loptu u vlastitu mrežu nakon ubačaja Kylea Walker-Petersa.

Momčad Mikela Artete nije uspjela doći do pogotka kojim bi održali nadu u obranu trofeja kojeg su osvajali ukupno rekordnih 14 puta u povijesti. Southampton će u osmini finala igrati protiv Wolverhamptona.

U subotu je na rasporedu još sedam utakmica šesnaestine finala FA kupa, a sastaju se: Barnsley - Norwich, Brighton - Blackpool, Millwall - Bristol City, Sheffield United - Plymouth, Swansea - Nottingham, West Ham - Doncaster (sve u 16 sati) te Cheltenham - Manchester City (18.30).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije