Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLIJEDIO SE

De Bruyne pauzira četiri do šest tjedana

Kevin De Bruyne
Reuters/Pixsell
22.01.2021.
u 22:01

"Kevin će pauzirati između četiri i šest tjedana, to je težak udarac za nas, ali moramo ići dalje," kazao je Pep Guardiola na novinarskoj konferenciji.

Vezni igrač belgijske nogometne reprezentacije i Manchester Cityja Kevin De Bruyne (29) pauzirat će između četiri i šest tjedana zbog ozljede koju je zadobio u susretu protiv Aston Ville.

Belgijski veznjak je zadobio ozljedu tetive zbog čega je zamijenjen u 59. minuti susreta kojeg je City dobio sa 2-0.

"Kevin će pauzirati između četiri i šest tjedana, to je težak udarac za nas, ali moramo ići dalje," kazao je Pep Guardiola na novinarskoj konferenciji.

"Na njegovu, ali našu nesreću, izostat će u važnom dijelu sezone, no morat ćemo se prilagoditi," dodao je španjolski stručnjak.

Belgijanac će vjerojatno propustiti tri velika derbija koja očekuju "Građane" u idućim tjednima - gostovanje kod Liverpoola (7. veljače), domaći ogled protiv Tottenhama (13. veljače), te gostovanje kod Arsenala (21. veljače).

Manchester City se trenutačno nalazi na drugom mjestu Premiershipa sa 38 bodova, dva manje od lidera Manchester Uniteda, no City ima i utakmicu manje. Treći je Leicester City sa 38 bodova, Liverpool ima 34, a Tottenham 33 boda i utakmicu manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije