Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Arsenal bez Eduarda izjednačio rekord Juventusa

import
23.10.2007.
u 23:29

U prvim susretima 3. kola Lige prvaka igrači Arsenala izjednačili su se s Juventusovom rekordnom pobjedom nad Olympiakosom iz 2003. godine, postigavši u Londonu čak sedam golova protiv praške Slavije. Naš nogometaš Eduardo da Silva nije dobio priliku, iako je Wenger iskoristio sve tri izmjene.

Skupina E
Rangers    - Barcelona 0:0    
Susret u hladnom Glasgowu završio je bez golova. Iako su Španjolci imali čak 66 posto vremena loptu u svojem posjedu te uputili čak 17 udaraca prema golu (nasuprot tri udarca domaćina), momčad koju je predvodio Ronaldinho nije uspjela osvojiti sva tri boda. Henry je iz igre izašao posljednjih deset minuta te svoje mjesto prepustio Giovaniju.

Stuttgart - Lyon 0:2
Francuzi su na Gottlieb-Daimleru u drugom dijelu poveli preko Fabia Santosa (56 minuta), a konačan rezultat postavio je Benzema deset minuta prije kraja.

Skupina F
AS Roma - Sporting Lisbon 2:1
Za gledatelje na Olimpijskom stadionu u Rimu uzbuđenja su počela već u 15. mninuti kad je Roma povela preko Juana, da bi tri minute kasnije izjednačio Liedson. Pobjednika je odlučio Spallettijev jocker s klupe, Mirko Vučinić, pogodivši vrata Tiaga u 70. minuti.

Dinamo Kijev - Manchester United 2:4
Golijada u Kijevu počela je već u 10. minuti, kada je gol zabio Rio Ferdinand. Osam minuta kasnije u strijelce se upisao Rooney, a u 34. Diogo Rincon smanjio je vodstvo domaćih na 2:1. Prije odlaska na odmor Cristiano Ronaldo je ponovno vratio na dva razlike, a u nastavku je pogodio s bijele točke. Posljednji pogodak djelo je Bangoure deset minuta prije zvižduka mađarskog suca Viktora Kassaija.

Skupina G
CSKA Moskva - Inter Milan 1:2
Iako se činilo da će Rusi napraviti iznenađenje, nakon što je Brazilac Jo loptu Daniela Carvalha u 32. minuti pospremio u gol domaćini su na odmor otišli s minimalnim vodstvom. Mancini je u nastavku ofenzivnije postavio igru te su Talijani preko Crespa u 52. i Samuela u 80. minuti osvojili sva tri boda.

PSV Eindhoven - Fenerbahce 0:0
Susret u Eindhovenu završio je bez golova, treneri Koema i Zico odlučili su se za defanzivne taktike, pa je jedini udarac u okvir vrata uputio Fenjer s vrha kaznenog prostora. Igra je često zaustavljna zbog prekršaja, kojih je bilo ukupno 40.

Skupina H
Arsenal    - Slavia Prag 7:0
Najzanimljiviji susret u utorak se igrao na Arsenalovom stadionu, no bez najboljeg hrvatskog reprezentativca. Wenger se odlučio uz Adebayora u napad poslati mladog Walcotta koji mu je zahvalio s dva pogotka. Dvaput se u strijelce upisao i Gabregas, te po jednom Hleb i Bendtner. Česi su se također upisali u strijelce - Hubaček je postigao autogol. Zanimljivo je da se od 11 udaraca u okvir vratara Vaniaka samo pet puta nije mijenjao rezultat na semaforu.

Sevilla - Steaua Bukurešt
2:1
Iako je većinu Europe zahvatio hladan val, nogometaši Seville i Steaue igrali su na 22 stupnjeva Celzijusa. Domaći nogometaši pobjedu su osigurali već početkom susreta; Kanoute je zabio u petoj, a Luis Fabiano dvanaest minuta kasnije. Za goste je počasni pogodak dao Petre pola sata prije kraja. Massimo Pedrazzini je u nastavku pokušao izmjenama doći do izjednačenja, ali su bodovi ipak ostali u Španjolskoj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije