Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEL POTRO: HRVATI SU FAVORITI
Povratak na članak

Argentinci zatražili inspekciju ITF-a jer sumnjaju da Hrvatska mulja s podlogom u Areni!

- Vjerujem da će površina terena biti jako brza što odgovara njihovoj igri, no to ćemo provjeriti kada stignemo u Zagreb - kazao je Del Potro u Buenos Airesu prije polaska za Hrvatsku.

Komentari 5

FT
feel_the_coruption
13:06 19.11.2016.

Glavno da je naslov bombastičan, ostale stvari u novinarstvu nisu bitne... Pa naravno da traže provjeru, to je finale Davis cupa, i mi bi to isto tražili da se igra u Argentini...

VL
DH
dalibor.hren
17:40 19.11.2016.

Vjerojatno će se igrati na ledu!?

VL
DU
Deleted user
15:31 19.11.2016.

Del Potro je svjestan da je Hrvatksa favorit, ali zbog toga dace i vise nego sve od sebe da osvoji DC. Hrvatska reprezentacija ne smije to olako shvatiti i uzivati na lovorikama favorita.

VL
CR
Crafter
12:26 19.11.2016.

Vjerojatno su načuli o kakvoj državi se radi :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.