Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skuplji i od Modrića

Arapi iz PSG-a za Hazarda ponudili čak 50 milijuna eura!

'Lille\'s Belgian forward Eden Hazard controls the ball during the French L1 football match Auxerre vs Lille, on October, 15, 2011 at the Abbe-Deschamps stadium in Auxerre.  Lille won 3-1. AFP PHOTO /
'JEFF PACHOUD'
26.10.2011.
u 15:29

Nakon što je Lille nedavno odbio Interovih 40 milijuna eura za 20-godišnjeg Edena Hazarda, bogati Arapi iz PSG-a ponudili su čak 50 milijuna za belgijskog čarobnjaka koji je tako preko noći postao traženija i skuplja roba od Luke Modrića!

Eden Hazard jedini je u povijesti francuskog nogometa dvije godine zaredom proglašavan najboljim mladim igračem lige (2009., 2010.), za Lille je odigrao 158 utakmica, postigao 33 pogotka i ubilježio 41 asistenciju.

Hazard je rođen 7. siječnja 1991. godine u belgijskom gradiću La Louviere, sa 14 godina prešao je u Lille, gdje je dvije sezone igrao za mlađe kategorije, a za prvu momčad debitirao je sa 16 godina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije