Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba im da se hvale

Apsurd u slučaju Halilović: Alen više treba 'repki' nego Dinamu

'14.10.2012., Sinj - U-17, kvalifikacije za Euro, Hrvatska - Izrael. Alen Halilovic i Nasikovski Stav.  Photo: Tino Juric/PIXSELL'
'Tino Juric/PIXSELL'
18.10.2012.
u 20:25

- Halilovića iz reprezentacije nismo povukli preko noći, tako je bilo dogovoreno pobijedimo li u prve dvije utakmice

U Dinamu ne vide ništa sporno u povlačenju Alena Halilovića iz mlade nogometne reprezentacije prije nego što je završio kvalifikacijski turnir za odlazak na europsko prvenstvo. Rezultatski još nije sve odlučeno, Hrvatska još nije izborila odlazak na EP, iako je pobijedila u prve dvije utakmice.

– Dinamo je uvijek davao veliku potporu reprezentacijama i klub, uprava, stožer i svi mi u njemu držimo da je važno odazivati se pozivima. Što se tiče Halilovića, njegov povratak iz reprezentacije dogovoren je unaprijed, i to tako da ne šteti reprezentaciji i njegovu razvoju te da je na dobrobit Dinama – kazala je klupska glasnogovornica Morana Đurčević.

I sportski direktor Zoran Mamić iznio je sličan stav.

– Nismo ga povukli ad hoc, tako je bilo planirano pobijedi li Hrvatska u prve dvije utakmice – kazao je mlađi Mamić.

No, kako god bilo, ispalo je nespretno. Ili možda, ipak, spretno. Iako plavi igraju s Interom u subotu, pa u srijedu s PSG-om, Halilović im baš nije neophodan za te utakmice, kao što je, primjerice, Josip Bašić potreban Hajduku ili ostali mladi reprezentativci svojim klubovima.

No, ovako će Alen vjerojatno dobiti priliku da koju minutu igra protiv Ibrahimovića i društva, a to je veliki izlog za bogato europsko tržište i mnogi će reći da je to glavni razlog. Iako je Dinamo, kako kažu, prije dogovorio povratak mladog talenta, dok brojni klubovi prije uopće nisu puštali svoje igrače, Dinamo ga je pustio bar na te dvije prve utakmice.

A što je o mogućem sukobu interesa Romea Jozaka rekao pomoćnik ministra Petar Skansi pročitajte u petak u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

>>>Hajduk bez komentara o slučaju Halilović, i sam je slično postupao

Komentara 6

KA
Kaj
20:47 18.10.2012.

Zna se zašto je pozvan za Ligu prvaka. Bacit će ga se u igru 10 min protiv PSG-a tj. stavit će ga se u izlog, a onda će mamić preko svojih novinara Junacija, Olivarija i ostalih danima pumpat cijenu i nadat se da će netko od velikih klubova zagrist na udicu. Još jednom će se pokazati da je mamićev interes ispred interesa reprezentacije i Dinama.

KA
kajinx
21:16 18.10.2012.

Dinamo je pokupovao sve najbolje igrače Hrvatske, sada ne mogu bez djece!

AN
Andreeejjj
21:43 18.10.2012.

Kako kaže Mamić, tako če i biti 10.000%!!! Pa, zar mnogi još niste shvatili poante? Auuuu, gdje vi živite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije