Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Antonio Veić u drugom kolu Roland Garrosa, Cuevas predao

antonio veić
AFP
23.05.2011.
u 22:55

Hrvatski tenisač Antonio Već prošao je u drugo kolo Grand Slam turnira u Roland Garrosu. Urugvajac Pablo Cuevas predao mu je susret, a naš je igrač vodio 2:1 u setovima

Veić je izgubio prvi set 4:6, no preostala dva dobio je vrlo uvjerljivo 6:3, 6:2. Bilo je vidljivo da se Urugvajac mnogo muči, jer je za nešto manje od dva sata igre napravio 34 neprisiljene pogreške, dok je naš tenisač imao samo osam neprisiljenih pogrešaka. Odličan mu je bio prvi servis 65 posto, dok je Cuevas imao 53 posto.

Pri Veićovom vodstvu od 3:1 u četvrtom setu Urugvajac je predao susret. Naš će tenisač u drugom kolu igrati protiv 28. nositelja Rusa Nikolaja Davidenka koji je bio bolji od Nijemca Denisa Gremelmayera 7:6(2), 6:1, 6:3.

Komentara 1

Avatar Pak
Pak
09:04 24.05.2011.

Veić je novi Sampras!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije