Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Rebić:

Moram proći dalek put da bih dosegnuo razinu Alena Bokšića

Mijo Caktaš
Youtube/Screenshot
15.01.2016.
u 23:30

'Dat ću sve od sebe za ovaj dres, fizički sam spreman i na raspolaganju sam treneru.'

Verona je na konferenciji za medije predstavila najnovije pojačanje, 22-godišnjeg hrvatskog napadača Antu Rebića. Rebić je stigao na posudbu iz Fiorentine koja se bori za sam vrh Serie A, a u novoj ga momčad očekuju potpuno drugačije bitke - one za ostanak u ligi.

- Sigurno postoje neki drugi koji me mogu opisati, ja mogu jedino reći da sam ljevonogi napadač. Najbolje se osjećam na lijevoj strani, ali sam u posljednje vrijeme igrao i desno. Treneru sam dostupan za bilo koju poziciju.

- Stigao sam kako bi pomogao momčadi u borbi za opstanak, znam da Verona može puno više od toga. Dat ću sve od sebe za ovaj dres, fizički sam spreman i na raspolaganju sam treneru - rekao je Rebić, a onda i kratko prokomentirao usporedbu s Alenom Bokšićem:

- Znam ga jer me je trenirao. Još uvijek moram prijeći dugačak put da stignem do njegove razine. Jedino što mogu obećati je to da ću dati sve od sebe za Veronu.

>> Više o Serie A čitajte na Goal.com

>> Nezadovoljna Fiorentina poslala Rebića ga na posudbu u posljednju momčad lige

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije