Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za 4 dana
Povratak na članak

Ante Čačić objavio popis igrača koji će se boriti za Euro!

S obzirom na to da će se Luka Modrić i Mateo Kovačić priključiti kasnije jer ih s Realom očekuje finale Lige prvaka, Čačić je odlučio pozvati 27 igrača, od kojih će neki otpasti nakon prvog dijela priprema

Komentari 119

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:59 16.05.2016.

Niti u jednoj zemlji nema toliko pljuvanja, negativne energije i netrpeljivosti prema vlastitoj reprezentaciji. Mamić se je pretvorio u kolektivnu histeriju pa se onda svaki potez koji bilo tko povuče odmah napada. Čačić se bezrazložno pljuje, zasad ima dobre rezultate, osigurao je prolaz na Euro i ima sigurno više iskustva i bolji je trener i od Štimca i od Kovača koji su se učili trenerskom poslu na reprezentaciji. Mi nikad ne znamo cijeniti svoje ljude, uvijek nam je neki stranac bolji - po domaćima se pljuje, a strancu se sve oprašta.

VL
Avatar white socks
white socks
12:38 16.05.2016.

Žalosno. Skojevci predođeni isušivaćem Jovanovićem i svastikom Ostojom su sve hrvatske svetinje pa i repku.

VL
AN
anesinko11
12:24 16.05.2016.

Neka pozove cijelu momčad Dinama ako hoće, ako to znači da ćemo konačno ostvariti rezultat koji realno možemo i moramo ostvariti. A to što svaka druga pivopija na Balkanu misli da može biti izbornik je drugi par opanaka.

VL
Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
12:58 16.05.2016.

Kad zaori u francuskoj: ZDS!!!! Uvijek vjerni...

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
13:32 16.05.2016.

Kamo puste sreće da nam je cjelokupna država rangirana kao i nogomet u svjetskim razmjerima. Ali dežurnim pljuvačima i "znalcima" ni prvo mjesto na svijetu nebi bilo dovoljno, jer su sami valjda prvaci galaksije, pa su oni jedino mjerilo stvari.

VL
Avatar white socks
white socks
12:29 16.05.2016.

Koji smisao je igranje utakmica s Moldavijom i San Marinom?

VL
BA
balance
14:15 16.05.2016.

Ja ću samo napisati. Sretno Hrvatskaaaaa

VL
Avatar wakanda
wakanda
13:44 16.05.2016.

To su nam trenutno najbolji igraci, popis je dobar. Samo da daju sve od sebe i mozemo daleko dogurati na prvenstvu.

VL
ZE
zelenakrava
15:08 16.05.2016.

Hrvatska ima nekoliko vrhunskih igrača koji igraju u velikim klubovima. No reprezentacija treba biti uigrani tim i djelovati kao cijelina. Trener koji to ne uspije tj. da stvori momčad, ne može računati na neki uspjeh. Zato često izgleda da naši dečki dobro igraju u Realu,Barceloni,Bayernu a u reprezentaciji su znatno slabiji. Nije da se ne trude ali oni vjerojatrno nisu uigrani kao u svojim matičnim klubovima. Momčadi pobjeđuju a ne individualci. Sjetimo se Danske i Grčke koji su bili prvaci Europe sa igračima za koje nismo nikad čuli. Veliki treneri mogu izvuči puno a oni manje sposobni i od odličnih igrača puno manje. Naravno treba i malo sreće. I bez raspaljivanja nekih nerealnih očekivanja samo da bi se dizali tiraži novina ili rasla potrošnja piva.

VL
SE
sestrićna
14:02 16.05.2016.

ako odemo na euro..preočito da je udba odavno ugurala svoje ljude u navijačku ekipu kako bi napravili sve da nas izbace..radnička fronta i antifa za takve stvari odavno dobivaju novce..svastika je trebao biti vrhunac ali kako nije upalilo nastvaljaju dalje na prijateljskim utakmicama a glavni cinker je i dalje stefanović..to je ta umrežena ekipa koja bi trebala zaustaviti ponos hrvatskog čovjeka..

VL
KU
kupatilo
15:22 16.05.2016.

Zalosno dase i oko ovoga svadjamo.Zar nam nije zelja i cilj svima isti.Meni je Hrvatska Hrvatska a igrao za nju igrac Hajduka Dinama il Rijeke svejedno je.Nisam Hajdukovac al volim Perisica a nekad sam bio i Srnu.Vise to nije isti Srna i treba to pomalo isto smjenjivat.Zasto bi mrzio Subasica ili Kalinica.Tosu nasi igraci i mrzim kadse nebore kad nedaju sve od sebe kao sto to rade u klubovima i nijemi bitan odabir Čačića al mislim dasmo imali bolji mogucnosti po putanju njega a ne igrača.Mogaoje neko kvalitetniji vodit reprezentaciju a najbolji igraci su tu.A stoje dva ili tri mogla ova ili ona je manje vazno jer se radi o rezervama.Glavni su tu.

VL
Avatar jumanji
jumanji
13:45 16.05.2016.

popis je tu,igrači su dobri i u formi, samo još treba da slože u jednu dobro uigrani momčad i to je to...

VL
SS
sokac sa drave
13:39 16.05.2016.

Uvjeren sam da necemo nista napraviti u Francuskoj jer mracne sile nisu odustale destruktivno djelovati.Prekinuti utakmicu u Milanu pa kada nije uspjelo pokusati sa kukastim krizom i svjet uvjeriti da smo fasisti i da nas izbace iz natjecanja.Zabrinjava cinjenica da se svi prave ludi i neznaju tko je pokusao izazvati prekid u Milanu.Zasto se to javno ne objavi i kaze Splicani,sa okolicom torcidasi, lazni domoljubi su ti sto potkopavaju drzavu.Teskoga li jada kada je reprezentacija samo pozeljna u Osijeku.Fazit je da se drzava rasipa da se raspada ono sto ne pripada zajedno.

VL
LU
lukivoda
13:30 16.05.2016.

ajmo polupismena piskarala šiljite olovke i krenite sa hračkaonom kaj se čeka? Uz vaše pisanje se rađaju ovakvi bolesnici koji komentiraju a kuže se u nogomet ko Maras u obrtništvo.

VL
NO
NoviPravednik
20:08 16.05.2016.

Što nije zvao Šukera?

VL
NO
NoviPravednik
20:04 16.05.2016.

Krivi naslov, Mamić je složio popis, ovaj tv serviser ih je objavio! Za razliku od utakmica, poštovanje se ne može kupiti novcem!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:25 16.05.2016.

Eduardo da Silva: "Ja ne trebam biti u krugu kandidata za Euro da bih potpisao novi, dobar ugovor. Ali ako me izbornik uvjeri da me treba, spreman sam pješke doći na okupljanje reprezentacije!"

VL
HL
HV_LAKI102
00:09 17.05.2016.

Bitno je da smo se mi kvalificirali na EP u Francuskoj i da ce se tamo vijoriti nasa sahovnica i intonirati nasa himna, a jos ako bude i srece da napravimo dobar rezultat,bice to ludnica za pamcenje.

VL
NE
negrito
20:54 16.05.2016.

Sa ovakvim igracima dobar trener igrao bi finale na EP.S obzirom kav nam ja trener mislim da necemo proci skupinu.

VL
MA
...Marsijanac
17:45 16.05.2016.

Vargic , Halilovic, Antolic i Cop nemaju sto traziti na tom popisu. Najbolji obranbeni igrac Lovren je izostavljen i to sve zbog podcjenjivackog odnosa od strane Cacica. Nikad nisam vidio umisljenijeg izbornika. Zaista sramotno da se takvim nacinom slabi repka.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.