Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25 GODINA PORTALA

ANKETA Večernji bira najboljeg hrvatskog nogometaša u posljednjih 25 godina. Ovo su kandidati

Kijev: Hrvatska slavi pobjedu nad Ukrajinom i ulazak u dodatne kvalifikacije za SP
Igor Kralj/PIXSELL
05.02.2024.
u 12:00

Teško je bilo izabrati jer u konkurenciji su nogometaši iz čak tri generacije koje su osvajale medalju na svjetskom prvenstvu, što je uspjeh kojim se može pohvaliti malo koja zemlja u svijetu.

U povodu 25 godina weba Večernjeg lista, odabrali smo najboljih 25 hrvatskih nogometaša u tom razdoblju. Nije nam bilo lako izabrati jer konkurencija je bila izuzetno jaka, pa su neki itekako zaslužni nogometaši morali ispasti s popisa.

Recimo, među 25-oricom nisu se našla mjesta za Marija Stanića, Mislava Oršića, Brunu Petkovića, Marka Livaju... Teško je bilo izabrati jer u konkurenciji su nogometaši iz čak tri generacije koje su osvajale medalju na svjetskom prvenstvu, što je uspjeh kojim se može pohvaliti malo koja zemlja u svijetu.

VEZANI ČLANCI:

No vjerujemo da smo na kraju ipak dobro izabrali, a vi ćete u anketi odabrati najboljeg od najboljih. Luka Modrić vjerojatno je veliki favorit za prvo mjesto, no bit će zanimljivo vidjeti tko će od ostalih biti u vrhu, a tko na dnu popisa najboljih 25.

 

Komentara 11

BI
billynik
15:57 05.02.2024.

Tu se nema što birati jer Modrić odskače od svih ostali.

GE
geronimo43
13:13 05.02.2024.

Cuj Petkovic i Livaja da budu u konkurenciji za najboljeg u zadnjih 25 godina! Stvarno mislite tako? Jel opet crveni ?

NI
Nipos18
21:21 05.02.2024.

Divim se onom tko je došao na ideju sastavljanja popisa. Jedan jedini van konkurencije i ne za zadnjih 25 nego za zadnjih 250 - L U K A

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije