Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARNA TEMA U MADRIDU

Mijatović vjeruje da Modrić u Realu može igrati još nekoliko godina: 'Znao je što će se dogoditi'

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/5
02.02.2024.
u 12:16

"Strategija kluba ove sezone favorizira mlade igrače. Luka je iskoristio njihove izostanke (zbog ozljeda)", izjavio je Predrag Mijatović za španjolsku radijsku postaju Cadena SER tijekom prijenosa utakmice u Getafeu

Realov trener Carlo Ancelotti rekao je da je hrvatski vezni igrač Luka Modrić odigrao "savršeno" u gostujućoj pobjedi od 2-0 nad Getafeom. Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, odigrao je u četvrtak navečer svih 90 minuta u madridskom predgrađu Getafe.

"Njegova utakmica bila je savršena. On je najbolje upravljao našim posjedom lopte", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije upitan o Modriću. "Imali smo puno energije na terenu, ali on je kontrolirao vrijeme i odigrao kompletno dobro", dodao je.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/68

Ancelottijeva pohvala uslijedila je nakon što je u prethodne dvije utakmice španjolskog prvenstva s Almerijom i Las Palmasom ostavio Modrića na klupi za pričuve. Štoviše, nije ga slao niti na zagrijavanje uoči početka tih susreta u kojima je "Kraljevski klub" pobijedio s 3-2 i 2-1.

Upitan kako se Modrić osjeća, Ancelotti je odgovorio da njemu "izgleda jako dobro". Ancelotti u momčadi ima osam veznih igrača pa je prethodno izostavljanje Modrića potaknulo medije na nagađanja o njegovom odlasku iz kluba za pet mjeseci. Ugovor mu istječe 30.lipnja, a zasad je nepoznato hoće li mu uprava ponuditi novi.

VEZANI ČLANCI:

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Real Madrid već u nedjelju igra novu utakmicu i to gradski derbi protiv trećeplasiranog Atletica. Realov dokapetan Modrić nastupio je ove sezone u 25 utakmica i upisao šest asistencija te jedan pogodak. Bivši Realov napadač, 55-godišnji Predrag Mijatović, izjavio je da se Modrić na toj razini može natjecati još nekoliko godina.

"Strategija kluba ove sezone favorizira mlade igrače. Luka je znao što će se dogoditi, te je također iskoristio njihove izostanke (zbog ozljeda)", izjavio je Mijatović za španjolsku radijsku postaju Cadena SER tijekom prijenosa utakmice u Getafeu. Modrić je s Real Madridom, za koji igra od ljeta 2012., osvojio 24 trofeja.

VIDEO Luku Modrića mali korak dijeli od toga da napravi nešto što nitko nikada nije u povijesti Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije