Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNA IZJAVA

ANKETA Petković je Jarnija nazvao klaunom jer će navijati protiv Dinama. Što mislite o tome?

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Marko Lukunic/PIXSELL
14.02.2024.
u 21:39

U intervjuu za naš list izbornik mlade hrvatske reprezentacije izjavio je da će navijati za svoj bivši klub, što nije najbolje sjelo napadaču Dinama

Robert Jarni, nekadašnji nogometaš Hajduka prije nekoliko je dana dao veliki intervju našem listu. U njemu je, među ostalim, rekao i to da će u ogledima Betisa i Dinama u Konferencijskoj ligi navijati za Betis. Jarni je svojedobno i igrao za taj klub koji mu je, kako je rekao, ostao u srcu. A u srcu mu je i Hajduk, iz kojeg se vinuo u nogometni svijet.

"Pa nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu."

Dinamovi navijači u Međimurju Jarniju su poslali poruku na transparentu na kojem je pisalo: “Bodi ponos svojeg roda, Međimurec bodi, bodi Hrvat, ili budi robert jarni!"

Nakon toga, na press-konferenciji uoči utakmice oglasio se Bruno Petković. Napadač Dinama Jarniju je poručio da je klaun ako je zaista mislio to što je rekao, da će navijati za Betis. Po Petkoviću, Hrvat koji u Europi navija za suparnika hrvatskog kluba je klaun.

Na čijoj ste vi strani? Smatrate li da Jarni, bivši hrvatski reprezentativac i aktualni izbornik Hrvatske U-17 reprezenacije može navijati za koga želi ili to ipak mora biti hrvatski klub? Izjasnite se u našoj anketi...

Komentara 13

FR
FraneTente1861
22:39 14.02.2024.

Prva mi je ljubav Dinamo ali navijam i za Zrinjski, Siroki Brijeg, Melbourne Croatia, Sydney Croatia, Croatija Stuttgart itd.I u Europske okrsaje navijam za Rijeku i naravno Hajduk.Petkovic je u pravu!

DU
Deleted user
21:50 14.02.2024.

Navijač sam Dinama ali da Hajduk igra protiv bilo kojeg stranog kluba uvijek bih navijao za Hajduk.

Avatar antikomunist1
antikomunist1
21:54 14.02.2024.

Da je samo klaun ne bi to bilo ni tako strašno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije