Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET U STAROM JATU

ANKETA Nakon 'hlađenja' opet s vatrenima! Je li Ćaleta-Car zaslužio poziv?

Duje Ćaleta-Car
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
28.10.2019.
u 13:00

Navodno je uzrok otkaza reprezentaciji bio već unaprijed dogovoreni odmor na Maldivima, a poslije je jedini ostao bez minuta protiv Walesa u Osijeku i Tunisa u Varaždinu

Zlatko Dalić objavio je popis za utakmicu sa Slovačkom, ključni susret u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se 16. studenoga igra na Rujevici te prijateljsku utakmicu s Gruzijom tri dana poslije u Puli.

Najvažnija je vijest da se među svjetske doprvake vraća Duje Ćaleta-Car.

Nije bio pozvan na posljednje dvije reprezentativne akcije zbog nesporazuma do kojeg je došlo kada Duje nije igrao na Europskom prvenstvu do 21 godine na svoj zahtjev tvrdeći da je to tražio njegov klub Marseille

Navodno je uzrok otkaza reprezentaciji bio već unaprijed dogovoreni odmor na Maldivima, a poslije je jedini ostao bez minuta protiv Walesa u Osijeku i Tunisa u Varaždinu

Nakon toga poziv nije stizao, a stoper je tek nedavno otkrio svoju stranu priče nakon dulje stanke. 

– Nakon Slovačke i Azerbajdžana poslao sam izborniku poruku, čestitao mu na pobjedi u Trnavi i još jednom mu obrazložio svoju situaciju, kako je i što je bilo oko Eura U-21, da mi je krivo i žao što je tako na kraju ispalo. Istaknuo sam da nisam očekivao da će biti tako, da ću se voditi kao glavni negativac. Odgovorio mi je kratko da ćemo se čuti, ali, eto, nije me još nazvao. Nadam se da hoće, da ćemo napokon to riješiti jednom zauvijek – rekao je Ćaleta-Car za Sportske novosti.

Naravno, Duje se strpio i poziv je stigao opet, a može se reći da su mu pomogle i kazne Domagoju Vidi i Dejanu Lovrenu koji neće moći nastupiti protiv Slovačke zbog kartona. 

Ćaleta-Car tako će uz Tina Jedvaja biti jedini igrač u hrvatskoj obrani koji nastupa u ''ligama petice''. 

>>> Pogledajte vrijednost hrvatskih igrača

 



 



 

Komentara 10

Avatar white socks
white socks
13:31 28.10.2019.

Hajdukov izbornik ga je pozvao a nije trebao. Ničim nije pokazao da mu je žao što je odbio reprezentaciju, rekao je samo da mu je žao što ga izbornik ne zove. Znači, on misli da je dobro postupio i opet će isto ka bude planirao na Bahame.

Avatar Croatino
Croatino
13:08 28.10.2019.

Nije zaslužio jer ne udovoljava sportske kriterije. To sto nije htio igrati za U21 je rjeseno.

MA
Marsijanac
15:42 28.10.2019.

Dalic je ovaj put nacinio tesku pogresku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije