Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u atletici

Andrea Ivančević ušla u finale na 60 metara s preponama

Andrea Ivančević
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
03.03.2019.
u 15:13

Finalna utrka je na rasporedu u 19:25 sati.

Hrvatska rekorderka Andrea Ivančević izborila je mjesto u finalu utrke na 60 m prepone posljednjeg dana natjecanja na dvoranskom Europskom atletskom prvenstvu u Glasgowu. Osvojila je četvrto mjesto u svojoj polufinalnoj skupini s rezultatom 8.07 sekundi, dok je Ivana Lončarek s 8.27 zauzela 16. mjesto.

Po tri prvoplasirane trkačice iz svake skupine izravno su se plasirale u finale, a pridružile su im se još dvije atletičarke s najboljim vremenom. Andrea Ivančević je trčala u drugoj skupini, a isto vrijeme kao hrvatska rekorderka ostvarila je i Finkinja Hurske u prvoj skupini u kojoj je trčala Lončarek.

Finalna utrka je na rasporedu u 19:25 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije