Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Ancelotti: Liverpool je odličan, mogu biti i prvaci

ancelotti
Reuters
05.10.2009.
u 12:51

U derbi utakmici osmog kola engleskog Premiershipa Chelsea je na svom Stamford Bridgeu pobijedio Liverpool 2-0, te je tako osvanuo sam na vrhu ljestvice.

Chelsea od mogućih 24 boda ima 21, dok ih prate Manchester United s 19, Tottenham sa 16 i Arsenal, Liverpool i Manchester City s po 15 bodova.

- Bio je to pravi derbi, teška utakmica u svakom pogledu i ogled koji je mogao završiti i drukčije - rekao je nakon pobjede svog kluba Talijan Carlo Ancelotti, koji je tijekom ljeta preuzeo "plave bluze", ali je potom komplimente bacao pred suparnika.

- Liverpool je odlična momčad i oni nikako nisu izgubljeni u borbi za naslov prvaka. Oni zaslužuju biti u toj utrci. Naš prvi zadatak bio je zaustaviti Gerrarda i njegov protok lopte prema naprijed. Koliko je jak igrač dovoljno govori da su taj posao morali obavljati tri moja igrača, Lampard, Ballack i Essien. I uspješno su to obavili.

Ancelotti je zaključio uz riječi:

- U prvom dijelu igralo se žestoko prije svega pokušavajući obraniti svoja vrata. U drugom dijelu se nama otvorila šansa jer je Liverpool hrabrije krenuo naprijed. Čestitam Drogbi, njegove dvije asistencije bile su ključne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije