Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNEVJERILI SU GA

Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

LaLiga - Getafe v Real Madrid
ANA BELTRAN/REUTERS
11.02.2024.
u 09:16

U španjolskom Todofichajesu je lansirana vijest da će Modrić karijeru nakon ovih najnovijih turbulencija s Realom vrlo vjerojatno nastaviti u Inter Miamiju kod Lionela Messija i Davida Beckhama

Hrvatski kapetan Luka Modrić ušao je u posljednje mjesece ugovora s Real Madridom, a njegov boravak u Madridu ne završava se onako kako je to vatreni zamišljao. Prema pisanju španjolskih medija, osvajač Zlatne lopte ljutit je zbog ponašanja uprave Reala.

Medij Don Balon je u objavio članak s naslovom 'Tenzije na Bernabeu zbog Ancelottijeve velike laži Modriću, nakon pobune napustit će Real', uz pojedinosti Lukinog nezadovoljstva.

- Istina je da Modrić u svojim nastupima ove sezone nije uspio bljesnuti kao inače tijekom boravka na Santiago Bernabeuu - piše u Don Balonu, te se dodaje:

- Izvori iz kluba sad komentiraju da je igrač jako razočaran s malo prilika koje mu daje Ancelotti, jer su nekoliko puta razgovarali o njegovom statusu u momčadi prije ljetošnjeg produljenja ugovora. Talijanski trener, ali i uprava Reala Modriću su obećali puno veću minutažu.

Kao glavni razlog zašto je Florentino Perez odlučio zahvaliti se Modriću je fantastično izdanje engleske zvijezde Judea Bellinghama za kojeg je izdvojeno 100 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Također, Todofichajes je lansirao vijest da će Modrić karijeru vrlo vjerojatno nastaviti u Inter Miamiju kod Lionela Messija i Davida Beckhama.

Podsjetimo, ljetos su se Beckham i Modrić družili na otoku Šipanu, moguće da je već tada pao dogovor da će Luka doći u Inter Miami, klub čiji je vlasnik upravo slavni engleski nogometaš. A prije toga, neka se Modrić od Reala oprosti s još pokojim trofejem.

Komentara 1

ZO
Zoran
17:00 11.02.2024.

Luka je vrhunski nogometaš što je i dokazao bezbroj puta. Nije mi jasno da nije do sada skuzije da jednom mora doći kraj. Imao je i ima priliku još malo odigrati i dobro podebljati bankovni konto. i njemu i Realu bi bilo bolje da su se razišli i prije na prijateljski način. Ovako se poprilično baca sve do sad ostvareno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije