Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETAN I ZADOVOLJAN

Napadač 'vatrenih' je ove sezone, taman uoči Eura, u vrhunskoj formi: Uživam trenutno

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Luka Stanzl/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.02.2024.
u 08:12

"Odigrao sam dobro neke utakmice, u nekima zabio i pogodak, pa vjerujem da ću na kraju uvidjeti da sam napravio dobre stvari za ekipu ove sezone", izjavio je 190 centimetara visoki reprezentativac Hrvatske

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir, koji je zabio gol za Osasunu u gostujućoj pobjedi od 1-0 nad Real Sociedadom, rekao je da nije važno što je on zabio pogodak nego pobjeda momčadi.

"Bila je ovo sjajna pobjeda i jako bitna. Uspjeli smo pobijediti momčad koja je u osmini finala Lige prvaka", izjavio je 32-godišnji napadač za televiziju Movistar.

"Svidjelo mi se kako smo odigrali danas, dobro smo se branili i iskazali zajedništvo kada su nas pritiskali. Ovom pobjedom smo pokazali da smo prava ekipa", dodao je.

Budimir je zabio gol glavom u 49. minuti nakon kornera. To mu je treći pogodak u posljednjih šest utakmica. Prošli mjesec je zatresao mreže Seville i Almerije.

VEZANI ČLANCI:

"Uživam trenutno u utakmicama za Osasunu. Odigrao sam dobro neke utakmice, u nekima zabio i pogodak, pa vjerujem da ću na kraju uvidjeti da sam napravio dobre stvari za ekipu ove sezone", izjavio je 190 centimetara visoki reprezentativac Hrvatske.

Za Osasunu je u ovoj sezoni Budimir nastupio u 29 utakmica zabivši 12 golova i upisavši dvije asistencije. Osasuna se inače nalazi na jedanaestom mjestu, a Real Sociedad na sedmom u španjolskom prvenstvu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije