Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Američkoj senzaciji navijač nakon pobjede donio WC papir da bi dobio autogram

Američki tenisač Tommy Paul
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.09.2023.
u 22:45

Svašta se može doživjeti na tribina US Opena

Publika na posljednjem teniskom grand slam turniru sezone često je posebna. US Open godinama slovi kao turnir s najotkačenijom publikom što i nije svakome po mjeri, posebice u tenisu gdje suci često opominju gledatelje kada su preglasni ili ometaju igrače.

Ovoga puta na meču trenutačno najboljeg američkog tenisača Tommyja Paula koji polako ali sigurno kuca na vrata Top 10 najboljih tenisača na svijetu, nije bilo potrebe za reagiranjem suca, ali zabilježen je smiješan trenutak nakon meča. Naime, Tommy Paul je u petak izborio uvjerljivu pobjedu nad španjolskim tenisačem Alejandrom Davidovich Fokinom 6:1, 6:0, 3:6, 6:3 pa je logično da su nakon meča navijači pohitali pozdraviti Paula i zatražiti autogram. 

No, dvojica mladih navijača potrudila su se doći u prvi plan. Prvi je zatražio i dobio Paulov potpis markerom na - čelu. A drugi je došao s još otkačenijom idejom - donio je rolu WC papira i ponudio je američkom tenisaču da mu je potpiše. Onako ushićen od pobjede, Paul je smjesta pristao i odradio zadatak tek se dodatno nasmijavši pokazujući WC papir. Eto, neki u ormarima čuvaju autograme, drugi će izgleda ponosno pokazivati WC papir...

Obzirom da je igrao meč u podne, što je prilično rano za US Open, Tommy Paul se zapravo pribojavao da neće ni imati neku podršku s tribina:

- Zapravo sam bio vrlo nervozan, mislio sam da se nitko neće pojaviti što bi sigurno značilo da me neće više ni stavljati u raspored za Arthur Asheu (glavni stadion na US Openu - op. a.). Tako da sam jako sretan što ste došli i gledali ovaj meč - poručio je Paul fanovima nakon meča.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije