Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOLARIN BALOGUN

Američki napadač otišao iz Arsenala u redove Monaca za 40 milijuna eura

MLS: 2023 MLS All Star Arsenal Training
Foto: Geoff Burke/REUTERS
1/2
30.08.2023.
u 21:46

Za Arsenal je upisao svega dva nastupa, a po jednu sezonu je proveo na posudbama u Middlesbroughu i Reimsu u čijem dresu je u 39 nastupa zabio 22 gola

Američki napadač Folarin Balogun (22) napustio je Arsenal i karijeru će nastaviti u redovima francuskog prvoligaša Monaca.

Mladi napadač je za momčad iz Kneževine potpisao ugovor na pet godina, a britanski mediji su izvijestili kako je odšteta za njega iznosila 40 milijuna eura.

Balogun je rođen u New Yorku, međutim njegova je obitelj emigrirala u London kada je imao dvije godine. Arsenalu se priključio s osam godina, a za seniorsku momčad "Topnika" je debitirao u listopadu 2020. godine.

Za Arsenal je upisao svega dva nastupa, a po jednu sezonu je proveo na posudbama u Middlesbroughu i Reimsu u čijem dresu je u 39 nastupa zabio 22 gola.

Igrao je za sve mlađe uzraste engleske reprezentacije, no u svibnju je prihvatio poziv iz američke seniorske vrste za koju je do sada odigrao dvije utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije