Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI

Overeem: Cro Cop neće tražiti borbu sa mnom jer sam ga razbio i mentalno uništio

Alistair Overeem
Foto: DPA/Pixsell
11.05.2015.
u 08:55

– Mislim kako me Mirko Filipović neće prozvati jer ima izuzetno loša sjećanja na naš prethodni meč. U toj sam ga borbi, da budemo iskreni, razbio, no isto tako sam ga uništio i mentalno

Alistair Overeem misli kako nije jedan od onih boraca s kojima se Mirko Filipović želi sastati, a kao razlog za to vidi njihovu prvu borbu, piše Fightsite.

Iako je između Mirka Filipovića i Alistaira Overeema ostao nedovršeni posao, Nizozemac ne vjeruje da je on jedan od protivnika s kojima se najbolji hrvatski borac želi naći u UFC-ovu kavezu. On misli da je na Mirka, u njihovoj prvoj borbi, održanoj 23. rujna na Dreamu, ostavio dojam koji ga neće dovesti do te želje.

– Mislim kako me Mirko Filipović neće prozvati jer ima izuzetno loša sjećanja na naš prethodni meč. U toj sam ga borbi, da budemo iskreni, razbio, no isto tako sam ga uništio i mentalno. Iako on ostavlja dojam kao da to na njega nije djelovalo i trenutno izgleda jako dobro, siguran sam da je to u njemu te mu to neće dozvoliti da se dogodi isto što i prošli put – rekao je Alistair za Submission Radio.

Overeem je zaista bio bolji borac u tom meču, sve dok Mirka Filipovića nije pogodio koljenom u međunožje te hrvatski borac nije bio u stanju nastaviti. Iz tog razloga je njihova borba završila bez odluke o pobjedniku, a za revanš nisu dobili priliku. Filipović je nakon toga krenuo u svoj drugi UFC pokušaj, a Overeem je krenuo u seriju koja je od njega stvorila jednog od najpopularnijih teškaša svijeta.

– Ja sam za njega velika glavobolja i on to zna. Do naše borbe neće doći, to sam siguran – završio je Reem.

>> Evo kako legendarni Mark Hunt izgleda nakon što ga je prebio Stipe Miočić

Komentara 6

SX
sudbina x
09:25 11.05.2015.

Mirku bih preporučio da prihvati borbu ali da se koncentrira na udaranje Overema u jaja.Prvi takav udarac usmjerava borbu u jednom smjeru.Poslije mu se fino ispričaš i ok,ja bih ovom čovjeku napuhanom steroidima na taj način uzvratio.

Avatar ziga.cvarkes.5
ziga.cvarkes.5
09:11 11.05.2015.

Ovaj lik je smiješan. Napuca se steroidima, takav izvrši višestruki napad koljenom na Mirkova jaja, i sad ga ide prozivati. Smiješno. Dobar borac (po predispozicijama barem), ali ženski spolni organ od čovjeka.

SA
SI aka SI
09:50 11.05.2015.

budimo iskreni, da ga nije napucao koljenom u jaja, Mirko bi pretrpio strašne batine i možda k.o. poput onog s Gonzagom. Prije udarca u jaja, razbio mu je obje arkade i bio apsolutno dominantan od početka do prekida. Da je simpatičan- nije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije