Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika

Alilović drugi vratar prvenstva, Gojun drugi najbolji bloker

Mirko Alilović
Goran Stanzl/PIXSELL
22.01.2010.
u 15:04

Nakon dva kola Mirko Alilović je po uspješnosti obrana na drugome mjestu. Obranio je 42 posto udaraca, a ispred njega je Poljak Szmal sa 44 posto, dok je iza njega veliki Omeyer sa 38 posto.

Po broju blokada Jakov Gojun dostojno je zamijenio Dominikovića. Trenutačno je drugi s pet blokada, iza Rusa Rastvorceva sa šest. Najbolji strijelac je Ukrajinac Onufrijenko sa 20 pogodaka, a naš najbolji strijelac je Drago Vuković s devet pogodaka. Zbog čudnog sudačkog kriterija Igor Vori je zbog šest probijanja treći na popisu izgubljenih lopta.

Komentara 3

Avatar white socks
white socks
15:28 22.01.2010.

Ma \'ta će Buntić i Alilović, kako će oni spasiti hrvatsku reprezentaciju, oni ne plaćaju porez u RH? Treba ih izbaciti iz reprezentacije i biračkog popisa!!! Jaca i Josipović (JaJo) će njih vratit u Ercegovinu odkud su i došli!

LI
Livi
16:02 22.01.2010.

Zasto toliko negativnih reakcija na izjavu ovog bjelocarapana (white socks)?. Covjek je samo izrazio ono sto ga boli, jer koliko je vas je nedavno osulo drvlje i kamenje na sve ljude iz BH i dijaspore, koji toboze ne placaju poreze. Vi i ne znate da vam oni placaju poreze, jer svatko od njih ima nekretnine u Hrvatsko i provodi svoje godisnje odmore u Hrvatskoj. Ali vi u svojoj uskogrudnosti to ne zelite priznati.

ZE
zeljeni
23:49 22.01.2010.

Šta bi onda izbornik trebao napravit, stavit idiote poput tebe umisto buntića i alilovića. ti nemaš pojma o čemu govoriš, svaka druga reprezentacija bi ih masno platila samo da igraju za njih. I za kraj samo da znaš, da nije bilo \"Ercegovine\" ne bi bilo ni Hrvatske, pitaj svakoga ko zna iti malo o tom pojmu i reć će ti da je to kolijevka naše države. Ovo je upućeno znalcu white socksu ako kojim slučajem nije shvatio/la.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije