Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO POTPIS

Alen Halilović će svoju karijeru pokušati oživjeti u drugoligašu

Alen Halilović i Luka Modrić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
23.11.2020.
u 07:59

Halilović je bio jedan od najcjenjenijih hrvatskih mladih nogometaša i stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru.

Alen Halilović (24) blizu je potpisa za deveti klub u karijeri, a to bi trebao biti engleski drugoligaš Birmingham City. Halilović će tamo pokušati oživjeti karijeru koja je posljednjih godina u velikom padu. Suigrač će mu biti Ivan Šunjić s kojim je nastupao u hrvatskoj U-21 reprezentaciji.

Halilović je bio jedan od najcjenjenijih hrvatskih mladih nogometaša i stručnjaci su mu predviđali veliku karijeru. Debitirao je u HNL-u u derbiju sa 16, tjedan dana kasnije postigao svoj prvi seniorski pogodak, prije 17. rođendana postao najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, a s već s 18 otišao put Barcelone potpisati petogodišnji ugovor.

Nakon toga bio je igrač HSV-a i Milana, ali većinom je lutao po posudbama (Gijón, Las Palmas, Standard i Heerenveen) i nije se uspio pronaći. Od ljeta je bio bez kluba, pojavila se mogućnost da dođe u Hajduk, spominjao se odlazak u Brazil, no sada će po svemu sudeći igrati u engleskom drugoligašu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar manjejeviše
manjejeviše
08:36 23.11.2020.

Druga liga u HR ok, u Engleskoj teško.

KR
krampus9
18:53 23.11.2020.

Pojest će ga englezi za doručak. U drugoj ligi lome noge 🙉

Avatar Ričard
Ričard
12:39 23.11.2020.

NK Zadar u stecaju, pa ce poceti kao Luka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije