Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se Babo

VIDEO Babićevi fanovi 'zapalili' Tuđmana: Ovo je van svih mojih očekivanja

Foto: Dražen Brajdić
1/5
23.05.2022.
u 10:28

Vjerovali ili ne, u subotu navečer između 21 i 23 sata najkomentiranija tema na twitteru u Velikoj Britaniji bio je Alen Babić. Ispred, nogometaša Killiana Mbappea

Oko 24 sata nakon što je, u svojoj 11. profesionalnog borbi, u londonskoj O2 Areni izborio WBC-ov Silver pojas i tako zavrijedio status prvog izazivača svjetskog prvaka bridgerweight kategorije Oscara Rivasa, Alen Babić doputovao je u Hrvatsku i sletio na Zračnu luku dr. Franjo Tuđman.

A na "arrivalsima" zagrebačke zračne luke, njega, njegova trenera Leonarda Pijetraja i prijatelja i sparing-partnera Miru Radića, dočekala je jedino Alenova zaručnica Klara koja je iz Londona doputovala ranije, tijekom dana.

No, onda ga je, kada je Alen izašao iz zgrade zračne luke, na parkingu dočekalo iznenađenje. Klupski kolege, sparing partneri, prijatelji priredili su mu bakljadu i topao doček:

- Ja sam skroman i nisam očekivao poseban doček pa sam očekivao samo Klaru i to bi mi bilo dovoljno. No, ovakav doček je bio izvan svih mojih očekivanja. I kada sam ih vidio i dalje nisam bio siguran da su svi ondje zbog mene.

A vrtila se tom prigodom i njegova nova ulazna pjesma za što se pobrinuo njegov prijatelj i suvježbač, najbolji hrvatski amaterski teškaš, Marko Milun. A kako je ta pjesma, od repera zvanog Maska, postala njegova osobna himna, ispričao nam je sam Alen:

- Čovjek mi se javio na Instagram i kazao da je napravio nešto za mene i da mu kažem da li mi se sviđa. Slušajući ju prvi put ja sam se naježio i tako dobio svoju pjesmu. Pogodio je svaku riječ i napravio odličan video. Kaže da me prati još od mojih amaterskih dana.

S obzirom da je udarajući Poljaka Adama Balskog ozlijedio šaku ali i biceps desne ruke, Babo je već u ponedjeljak posjetio doktora Tadiju Petrovića, specijalista ortopedije i traumatologije mišićno-koštanog sustava, koji mu je svojedobno (nakon Alenove šeste profesionalne borbe) vrlo uspješno operirao rame.

Nakon što se dobro odmori i oporavi, Babiću ne preostaje ništa drugo nego nadati se da je Eddie Hearn, jedan od najmoćnijih boksačkih promotora na svijetu, čovjek od riječi. A on je uoči ove borbe rekao:

- Ako Alen pobijedi Balskog, borit će se za naslov svjetskog prvaka sa Oscarom Rivasom.

Dakako, prije toga Rivas mora pobijediti svog poljskog izazivača Rozanskog. Uostalom, Babo će bez kolebanja ući u ring bilo kome od njih dvojice.

Ako se pitate zašto je Hearn to obećao jedan od odgovora svakako je i podatak o "trendingu" na twitteru u Velikoj Britaniji u subotu navečer. Naime, između 21 i 23 sata po lokalnom vremenu Alen "The Savage" Babić i način na koji se borio bio je najkomentiranija tema. Tog časa bio je hrvatski "Divljak" ispred nogometaša Killiana Mbapea koji se tog dana zahvalio Real Madridu na bajoslovnoj ponudi ili pak ispred televizijskog šoua "Britain's Got Talent".


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Komentara 1

IZ
Izilajf
08:50 24.05.2022.

A mizerije od naslova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije