Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SRBIJE

Aleksandar Vučić: Zvezda i Partizan mnogo su veći klubovi od Dinama! Zar nisu?!

Foto: MARKO DJURICA/REUTERS/PIXSELL
30.08.2017.
u 10:56

- Ili djeci treba biti zabranjeno navijati za srpske klubove - pita se Vučić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na razgovor s dječakom iz Rijeke kojem je poručio da ne bi trebao navijati za Rijeku, Dinamo ili Hajduk, nego za "veće klubove" Crvenu zvezdu ili Partizan. I pri tom prozvao hrvatske medije.

- Tri dana sam trpio najbrutalniju kampanju hrvatskih medija jer sam nekoj djeci rekao da navijaju za veće klubove. Zvezda i Partizan valjda su veći klubovi od Dinama i Rijeke. A zar nisu?! A zar nisu?! 

- A zar Zvezda nije mnogo veći klub? Zar Partizan nije mnogo veći klub? Ili djeci treba biti zabranjeno navijati za srpske klubove. Ili za veće klubove - Liverpool, Partizan ili bilo koji.

Podsjećamo, Vučić je nedavno primio djecu iz Rijeke, Kostajnice i zadarskog zaleđa, polaznike ljetne škole Sveti Sava, koji u Beogradu uče o srpskom jeziku, kulturi i književnosti.

Kada mu je jedan sedmogodišnjak rekao da navija za Rijeku, Vučić mu je odgovorio:

– Probaj razmisliti o malo većem klubu od Rijeke, Dinama i Hajduka... Recimo o Zvezdi ili Partizanu.

Komentara 61

Učitelj
11:06 30.08.2017.

Doduše, sjećam se da je jednom Croatia igrala protiv tog Partizana i pregazila ga, ak je na to mislio.

IL
ilijan
11:26 30.08.2017.

Koji debil od čovjeka, dali je moguće da neki narid bira takvog dobila za predsjednika.

Učitelj
11:04 30.08.2017.

Nemam pojma, nikad nisam čuo za te klubove. Odrastao sam uz HNL, rivalitet DInama, Hajduka, Rijeke, Zagreba, Varteksa itd, zbilja nemam pojma očemu ovaj priča, iz koje je ovaj galaksije ispao. Jel on poludio? Pa ono, Juventus i Real da je rekao to bih znao jer ih gledam u Ligi prvaka 20 godina, al ovo nema blage veze o čemu ovaj priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije