Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REKORDER

Peter Crouch pogotkom Liverpoolu prestigao Alana Shearea

Peter Crouch
Reuters/PIXSELL
25.05.2015.
u 16:30

Bilo je 5:1 za Stoke kada je bivši engleski reprezentativac Crouch ušao s klupe za rezerve u 81. minuti te je u 86. glavom u mrežu ubacio ubačaj Dioufa. To mu je bio rekordni 47. pogodak glavom.

Peter Crouch bio je ponosan što je okrunio veličanstvenu pobjedu Stoke Cityja protiv Liverpoola (6:1) pogotkom glavom kojim je postavio novi rekord Premier lige postigavši najviše pogodaka glavom od svih igrača koji su igrali u ovom natjecanju.

Bilo je 5:1 za Stoke kada je bivši engleski reprezentativac Crouch ušao s klupe za rezerve u 81. minuti te je u 86. glavom u mrežu ubacio ubačaj Dioufa. To mu je bio rekordni 47. pogodak glavom u Premier ligi, sada ima jedan više od dosadašnjeg rekordera - legendarnog Alana Shearera.

- Jako sam ponosan i sretan što sam postavio novi rekord. Bilo je sjajno postići taj gol ispred Boothen Enda, gdje su naši najvjerniji navijači i koji je posebno mjesto na našem Britannia stadionu, te baš tu proslaviti novi rekord. Nadam se da će toga još biti u sljedećim godinama koje dolaze - rekao je sretni Crouch nakon susreta, koji je tri sezone proveo upravo u Liverpoolu (2005. - 2008.).

- Iako sam nevjerojatno sretan, malo sam i 'posramljen' jer to je zapravo zasluga cijele momčadi. Bili smo fantastični, no sve je zasjenila, pa i moj rekord, naša izvedba, posebice u prvom poluvremenu! Momčad je odigrala nevjerojatno poluvrijeme i cijela ova utakmica pokazuje koliko je momčad napredovala otkad sam stigao u Stoke. Igrali smo s velikim zanosom, ali i mnogo stila, te je privilegija biti dio ove momčadi. Pazite, mi smo upravo pobijedili Liverpool sa 6:1... To je nevjerojatno - zaključio je oduševljeni rekorder Crouch.

>> Crouch zabio najljepši gol u karijeri u remiju protiv Cityja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije