Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poker asova

Ako Chelsea ne izbori Ligu prvaka ostat će bez četiri zvijezde

Diego Costa
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.01.2016.
u 16:06

Hazard i Courtois su na meti madridskog Reala i PSG-a, dok se Diego Costa povezuje također sa madridskim klubom, ali svojim bivšim Atleticom.

Chelsea cijelu sezonu vodi borbu s domaćim prvenstvom te im ni nakon 20 kola ne ide od ruke. Tek četrnaesta pozicija s mizernih 25 bodova dovela je do ostavke Josea Mourinha i klanova u svlačionici.

Kako prenosi britanski The Sun, ukoliko "The Blues" ostane bez Lige prvaka, klub bi mogao napustiti poker asova: Eden Hazard, Diego Costa, Thibaut Courtois i Oscar. Chelsea se nalazi daleko od pozicije koja vodi u Ligu prvaka sa 14 bodova zaostatka, a u ovom trenutku samo najvjerniji navijači vjeruju u osvajanje Lige prvaka i ponavljanje čudesne 2012. Lista zainteresiranih klubova je dugačka. 

Hazard i Courtois su na meti madridskog Reala i PSG-a, dok se Diego Costa povezuje također sa madridskim klubom, ali svojim bivšim Atleticom. Talijanski prvak Juventus već duže vrijeme ima na oku Oscara. Sva četvorica imaju dugoročne ugovore i čini se da nas čeka pikantan nastavak sezone u plavom dijelu Londona...

>>Slaven Bilić preoteo Evertonu igrača kojeg je željelo 'pola' Premiershipa

Komentara 2

DO
dommar36
17:58 19.01.2016.

zvijezde??? po cem su zvijezde??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije