Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONTREAL

Ajla Tomljanović nastavlja nizati poraz za porazom na WTA Touru

Ajla Tomljanović
Reuters (Ilustracija)
05.08.2014.
u 10:13

Shelby Rogers je bila bolja sa 6:4, 7:6 (5).

Hrvatska tenisačica, a uskoro australska, Ajla Tomljanović, upisala je novi poraz na WTA Touru. Bolje je bila u Montrealu kvalifikanica Shelby Rogers sa 6:4, 7:6 (5).

Amerikanka je imala više od igre, a naša najbolja tenisačica mnogo je griješila. Valjda je pod stresom zbog svega što se događa oko njenog prelaska u Australiju, odnosno uzimanja državljanstva te države.

Kako god bilo, to joj je već peti turnir u nizu na kojem ispada u prvom kolu, a posljednju je pobjedu ostvarila prije dva mjeseca u trećem kolu Roland Garrosa protiv Poljakinje Agnieszke Radwanske.

>> Evo što je Hrvatski teniski savez priopćio o 'zahtjevima' Ajle Tomljanović

Komentara 2

Avatar Django
Django
10:37 05.08.2014.

Kakav stres!??? Pa ispunila je svoj životni san! Postala je ponosna Australijanka (Matilda) i džepovi su joj se dobro popunili. Što joj više treba!? Ili je to više ćaćin san!?

PA
pavel1001
14:10 05.08.2014.

tak joj i treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije