Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE HAVRE

Adriano oživljava karijeru, igrat će u francuskom drugoligašu

'adriano_nnn_spo_130613'
''
26.12.2014.
u 19:39

– Sretan sam zbog novog izazova - poručio je Adriano čija je karijera obilježena sjajnim igrama, ali i nizom incidenata izvan terena.

Bivši brazilski nogometni reprezentativac Adriano (32) karijeru će nastaviti u redovima francuskog drugoligaša Le Havrea. Bivši napadač Intera, Rome, Parme i Fiorentine tako se vraća u Europu nakon tri i pol godine.

– Sretan sam zbog novog izazova - poručio je Adriano čija je karijera obilježena sjajnim igrama, ali i nizom incidenata izvan terena.

Nakon što je 2011. napustio Romu, Adriano je imao i problema s kilogramima i alkoholom. Dvije godine nije igrao, a početkom 2014. potpisao je potpisao ugovor za brazilsku momčad Atletico Paranaense. Međutim, nakon tri mjeseca vodstvo kluba raskinulo je raskinulo ugovor i Adriano je od tada bio bez kluba.

Za brazilsku reprezentaciju je odigrao je 48 utakmica i postigao 27 golova.

Le Havre se trenutačno nalazi na 11. mjestu druge francuske lige. Vrijednost momčadi je 10,85 milijuna eura. Najskuplji igrači su veznjak Mickael Le Bihan i, te vratar Abdoulaye Diallo, kojia ima senegalsku putovnicu. Obojica vrijede milijun eura. Od stranaca u klubu igraju Zargo Toure (Senegal) i Akeem Akbetu (Nigerija).

>> Adrianu prijeti 15 godina zatvora zbog trgovine narkoticima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije