Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retro stil

Adidas odlučio tko će dobiti tenisice koje su oduševile Hrvate: Među sretnicima velika imena

Adidas Jugoplastika
Instagram
20.11.2020.
u 23:13

Jedan par će, navodno, dobiti i Božo Maljković, trener koji je s Jugoplastikom osvojio dva naslova prvaka Europe, a bio bi red da barem po jedan par stigne i na adrese Tonija Kukoča i Dina Rađe

Nakon što su dizajnirali "vintage" tenisice u znak poštovanja prema Košarkaškom klubu Jugoplastika, izradivši 150 primjeraka istih za posebnu namjenu, u Adidasu su sastavili popis svojih elitnih manekena kojima će darivati jedan par.

Tako će bijelo-žute tenisice dobiti i svjetski afirmirani nogometaši Paul Pogba (Manchester United) i Serge Gnabry (Bayern) te NBA košarkaši James Harden i Damian Lillard ali i naš Bojan Bogdanović (Utah Jazz) koji također ima ugovor s popularnim njemačkim proizvođačem sportske opreme i nosi njihove tenisice.

Jedan par će, navodno, dobiti i Božo Maljković, trener koji je s Jugoplastikom osvojio dva naslova prvaka Europe, a bio bi red da barem po jedan par stigne i na adrese Tonija Kukoča i Dina Rađe, igrača koji su predodredili tri naslova prvaka Europe splitskog kluba.

Sve je to, navodno, početak kampanje za retro model koji bi se u prodaji trebao naći 2021. godine.

Za podsjetnik valja reći da je tvrtka Jugoplastika, koja danas više ne postoji, svojedobno proizvela 4,5 milijuna sportskih torbi za Adidas.

Ograničene količine

Ekskluzivna verzija Adidas Forum High slavi, kako se navodi u objavi na Instagramu, košarkašku kulturu Balkana. Tenisice su bijele boje, s plavim i žutim detaljima, a sa strane piše Jugoplastika u čast trostrukom prvaku Europe.

Tenisice su proizvedene u ograničenoj količini, no mogu se osvojiti u nagradnoj igri.

Ključne riječi

Komentara 21

KU
kurta10
00:43 21.11.2020.

"Za podsjetnik valja reći da je tvrtka Jugoplastika, koja danas više ne postoji, svojedobno proizvela 4,5 milijuna sportskih torbi za Adidas." Ovo sve govori. Ono što je Tito "izgradio" ovi nisu sposobni niti okrečiti. Uništili su gotovo cijelu proizvodnju. Zato i neće zatvoriti birtije, jer su nas pretvorili u naciju konobara i sobarica.

ZV
ZvoneZ
10:07 21.11.2020.

Ispravak netočnog navoda, Jugoplastika postoji i zove se AD plastik d.d. Solin sa nekoliko tvornica po Hrvatskoj i svijetu.

Avatar Proleter
Proleter
11:26 21.11.2020.

Nesuđeni tucači golootočkog kamena na aparatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije