Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNEJA

adidas dovodi Derricka Rosea u Zagreb

adidas
adidas
06.06.2013.
u 15:23

NBA superzvijezda 9.7. dolazi u Hrvatsku u sklopu najveće adidasove košarkaške turneje do sada

adidas je danas najavio najveću globalnu košarkašku turneju do sada, u sklopu koje će NBA superzvijezda Derrick Rose 9.srpnja posjetiti Zagreb. Derrick Rose će u 24 dana posjetiti 10 država i 13 gradova, na turneji kojom adidas želi otići korak dalje i povezati obožavatelje s njihovim idolom, podići svijest o košarci i predstaviti inovacije u košarkaškoj opremi.

adidasova globalna košarkaška turneja s NBA ambasadorima ukupno obuhvaća 2 kontinenta, 14 država i 25 gradova. Zvijezda Chicago Bullsa i najkorisniji igrač NBA lige 2011., Derrick Rose putovat će Europom od 4. do 16. srpnja, s početkom u adidasovom sjedištu u Njemačkoj, nakon čega slijede Milano, Beograd, Zagreb, London, Pariz i Madrid. D Rose će na turneji predstaviti i najnoviji "Chi-Town" model adidas DRose 3.5 tenisice.

U Hrvatskoj kao i cijeloj Europi, postoje brojni obožavatelji uzbudljive napadačke igre Derricka Rosea, ali i njegovog uglađenog sportskog ponašanja izvan terena. Ovom prilikom će neki od njih dobiti priliku i osobno upoznati košarkašku superzvijezdu. Posjet D Rosea će započeti u muzeju Dražena Petrovića, mjesec dana nakon 20. obljetnice Draženove pogibije, a nastavit će se susretom s obožavateljima i košarkaškim legendama te posjetom adidasovoj trgovini u Ilici.

"Putem uspješnog partnerstva s najpoznatijom košarkaškom ligom na svijetu ponosni smo što možemo pridonijeti rastu popularnosti košarke. adidas dovodi NBA superzvijezdu D Rosea u Hrvatsku kao simboličan poticaj novim generacijama i hrvatskoj košarci općenito" - izjavio je Saša Iviček, Sports marketing manager, adidas Croatia.Više od 50 godina, adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

www.facebook.com/adidasBasketball

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije