Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Na kraju balade'

Zvonimir Varga predstavio osmi singl s hvaljenog albuma 'Muzika'

Foto: Promo
1/8
10.06.2022.
u 14:22

Varga je na sceni gotovo dva desetljeća, a uskoro će odsvirati i svoj tristoti koncert.

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavljuje već osmi singl s hvaljenog albuma "Muzika", koji je objavljen krajem prošle godine. Riječ je o direktnoj, nostalgijom i prolaznošću vremena obilježenoj laganici "Na kraju balade", u kojoj je kantautor ponovno iskazao talent za pretvaranje svakodnevnih, sasvim običnih stvari i situacija u male uglazbljene priče.

I ovdje je Varga ostavio svoj iznimno jaki "tekstualni pečat", kojeg prate nevjerojatno snažni instrumenti. Lagana koračnica koja vodi do žestoke eskalacije, a varira od bonace, do laganog povjetarca, sve do oluje pa natrag u "mirne vode", na najbolji mogući način prikazuje raspon emocija i glazbene raznolikosti.

 

Autor glazbe i teksta je Zvonimir Varga, pjesmu je aranžirao, producirao i snimio Jere Šešelja u zadarskom Twenty Twenty studiju, uz gostovanja Brune Dugopoljca na trombonu i Josipa Janeša na bendžu i mandolini. 

Varga je na sceni gotovo dva desetljeća, a uskoro će odsvirati i svoj tristoti koncert. U tom periodu objavio je i 10 albuma, jednu kompilaciju i EP, knjigu pjesama te dječju slikovnicu. U posljednje vrijeme najviše nastupa po kaznionicama, domovima za starije i knjižnicama, a njegov idući nastup bit će upravo u Zatvorskoj bolnici Zagreb krajem lipnja.

VIDEO>>Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije