Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matt LeBlanc

Zvijezda 'Prijatelja' odustaje od Top Geara zbog obitelji

Foto: PA/Pixsell
1/3
01.06.2018.
u 15:56

LeBlanc (50) je zahvalio kolegama na "izvrsnoj vožnji" tijekom snimanja nagrađivane serije te poručio kako odsad želi više vremena provoditi s obitelji i prijateljima.

Matt LeBlanc, bivša zvijezda američkih serija Prijatelji i Epizode napušta popularnu BBC-jevu dokumentarnu seriju o automobilima, Top Gear nakon iduće epizode.

Američki glumac, omiljen po ulozi Joeya Tribbianija u NBC-jevu sitcomu prvi je nebritanski domaćin popularne serije. Ulogu domaćina preuzeo je 2016.

LeBlanc (50) je zahvalio kolegama na "izvrsnoj vožnji" tijekom snimanja nagrađivane serije te poručio kako odsad želi više vremena provoditi s obitelji i prijateljima.

"Jako puno vremena provodim na zahtjevnim putovanjima, neophodnima za snimanje serije. No to me odvlačilo od obitelji i prijatelja, u većoj mjeri nego što mi je odgovaralo. Upravo zato odustajem od daljnjeg sudjelovanja u showu, no zauvijek ću biti veliki obožavatelj Top Geara. Cijelome timu želim i dalje velik uspjeh. Hvala svima na izvrsnoj vožnji", stoji u LeBlancovu priopćenju. 

Zajedno s Chrisom Evansom vodio je 23 epizode Top Geara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije