Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila

Charlotte ne smije sjediti za večerom za istim stolom s ostalima, a ovo je razlog

Princeza Charlotte i princ George
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
01.06.2018.
u 14:35

Dok ne svlada pravila lijepog ponašanja za stolom, trogodišnja princeza ne smije sjediti za istim stolom s odraslima.

Biti član kraljevske obitelji djeluje kao lagan zadatak, ali postoji cijeli niz pravila kojih se članovi britanske kraljevske obitelji moraju 
pridržavati i to od malih nogu.

Princeza Charlotte i njena braća princ George i princ Louise već sada se moraju pridržavati određenih pravila te prolaze kroz školicu pristojnog ponašanja. Kako piše InStyle, princeza Charlotte još uvijek nema dopuštenje sjediti s odraslim članovima  kraljevske obitelji tijekom večere. Tek kad svladaju manire lijepog ponašanja i razgovora mogu pristupiti stolu za kojim sjede odrasli članovi.

Dok odrasli večeraju, mlađi članovi obitelji sjede za posebnim stolom. Osim toga, od kraljevske djece očekuje se da već u najranijoj dobi startaju s učenjem stranih jezika, pa tako trogodišnja Charlotte sa svojom dadiljom već komunicira na španjolskom jeziku. 

Princeza Charlotte i princ George
1/13

 

Komentara 1

KO
Kora
14:55 01.06.2018.

Stvarno - nije lako na dvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije