Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emily Deschanel

Zvijezda krimi serije "Kosti" živjela je u zemljama bivše Jugoslavije

emily (1)
Foto: Pixsell
1/3
23.10.2011.
u 10:00

– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica.

U petoj sezoni kriminalističke serije ‘Kosti’, koja na male ekrane RTL-a stiže 24. listopada, iznenađenja zasigurno neće manjkati. Emily Deschanel u ulozi forenzičarke Temperance Brennan u društvu kolege Davida Boreanaza kao agenta Bootha i dalje razotkriva ubojstva i istražuje ih ‘do kosti’. Najsočniji dio pete sezone odnos je dvoje agenata. Naime, u stotoj, jubilarnoj epizodi, koju je režirao glavni glumac David Boreanaz, agent Booth razotkriva prave osjećaje prema neustrašivoj kolegici Brennan.

Zanimljiva je informacija da je 35-godišnja Deschanel seriju ‘Kosti’ snimala cijelo vrijeme trudnoće, a sina Henryja rodila je samo dva dana nakon odlaska sa seta. Za supruga, također glumca Davida Hornsbyja, udala se u rujnu prošle godine, a njihovo prvo dijete rođeno je četiri dana prije prve godišnjice braka. Emily je jedan od najagilnijih boraca za prava životinja u Hollywoodu, poznata je veganka, a od svog specifičnog načina prehrane nije odustala ni u trudnoći.

Rođena je u filmskoj obitelji: otac joj je poznati televizijski i filmski redatelj te fotograf Caleb Deschanel koji je bio nominiran za pet Oscara, majka Mary bila je glumica, a istim putem krenula je i njezina mlađa sestra Zooey. Zbog očeva zanata živjela je svugdje po svijetu: u Italiji, Kanadi, Francuskoj, Južnoj Africi, pa čak i u bivšoj Jugoslaviji. Prije nego što je došla u Hollywood, Deschanel je radila u restoranu kao hostesa.

– Bila sam savršena u tom poslu. Katkad se pitam zašto sam uopće postala glumica kad sam se tako voljela šepuriti po restoranima i laskati gostima – kaže Emily, koja kod ljudi posebno cijeni malu dozu ironije.

– Kod mene doma svi su sarkastični. Volimo dobar crni humor. U školi sam bila prava štreberica, no s vremenom sam se pretvorila u labudicu i počela gledati svijet pravim očima – šali se glumica. Najdraži joj je hobi ples, a ako treba popraviti neki kvar u kući, uvijek je ‘sam svoj majstor’. Na fakultetu je trenirala karate i bila odlična u tom sportu, no svega se u životu, kaže, brzo zasitila, pa i karatea. Svoj dobar smisao za humor Emily je pokazala poklonivši kolegi Davidu Boreanazu za rođendan remen s kopčom na kojoj je bilo ugravirano Čovjek-Legenda.

– Često ga zezam na setu, što mogu kad se da zezati. Dobar je on dečko – opisala je Deschanel kolegu glumca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije